Skocz do zawartości

RH Radom 1976-2006

Rekomendowane odpowiedzi

Tak. Tylko to nie była rekonstrukcja a jasełka dla ubogich.

Z gmachy bardzo poważnej firmy /ja też w niej pracuje/ wyrzucano, portrety Lenina, deptano, rozbijano wyniesione z gmachu szyldy PZPR" i takie głupoty łącznie z zapaleniem świec dymnych wewnątrz budynku. Przecież to niepoważne, wyjątkowy kabotyn z tego kto udostępnił gmach do takich szopek. Ośmieszenie firmy.

Szkoda że nie zrekonstruowali rozbijania witryn sklepów i szabrownictwa.

Panie Kolego, tak się składa że pracuje w Lasach Państwowych, gmach Dyrekcji Regionalnej Lasów Państwowych co prawda chwilowo kiedyś gmach Komitetu to NIE MIEJSCE na takie cyrki. W Radomiu jedna z najpoważniejszych firm. Lasy Państwowe to w ogóle jedna z najpoważniejszych firm w Polsce. NIE CZAS dla Lasów na takie cyrki z wyrzucaniem portretów Lenina, odpalanie świec dymnych i wynoszenie szyldów PZPR z gmachu teraz tak poważnej firmy. Bo kiedyś tam był Komitet ???? NIEPOWAŻNE !!! OŚMIESZANIE mojej firmy !!! Dyrektor Bąk i jego zastępca Szary to wyjątkowi KRETYNI, którzy jak mogą angażują Lasy w politykę rewanżyzmu i takie kabotynizmy. Mam bardzo poważne wątpliwości co do tej rekonstrukcji. Zmieni się opcja rządząca to i następcy tego kabotyna dyr. Bąka ocenią w co wprowadzał lasy. Rekonstruujcie, ale nie ośmieszając takimi głupotami !!!
Wszyscy moi koledzy leśnicy stwierdzili krótko : WSTYD DLA LASÓW i ŻENADA". /Ani ja ani koledzy nie jesteśmy piewcami komunizmu żeby było jasne/

Witam.
Koledzy leśnicy niech się zajmą lepiej polskimi lasami - żeby nie było w nich śmieci, żeby były w nich szlaki turystyczno-krajoznawcze itd.
Jeżeli w budynku zajmowanym teraz przez \\LASY\\" była w tamtych czasach siedziba komitetu to podczas RH logiczne było aby właśnie w tym budynku odtwarzać to co się działo. Jeżeli np w budynku który za np okupacji był siedzibą np żandarmerii zaatakowaną przez paryzantów a teraz będącym siedzibą gazety np Fakt to czy podczas rekonstrukcji tego okupacyjnego zdarzenia błędem i niestosownością będzie podczas rekonstrukcji jego wykorzystanie? Chyba nie. Nawet jeśli pracownicy nie mający pojęcia o historii a jedynie o ... aktorek będą mieli coś przeciw. To samo z przedmiotowym budynkiem.
Pozdrawiam
Kopi

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 19:33 04-07-2006

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie