Partyzant.pk Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2006 Czy ktoś widział? Co sądzicie o tej rekonstrukcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 Tak. Tylko to nie była rekonstrukcja a jasełka dla ubogich.Z gmachy bardzo poważnej firmy /ja też w niej pracuje/ wyrzucano, portrety Lenina, deptano, rozbijano wyniesione z gmachu szyldy PZPR" i takie głupoty łącznie z zapaleniem świec dymnych wewnątrz budynku. Przecież to niepoważne, wyjątkowy kabotyn z tego kto udostępnił gmach do takich szopek. Ośmieszenie firmy.Szkoda że nie zrekonstruowali rozbijania witryn sklepów i szabrownictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyzant.pk Napisano 29 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Tak się pytam bo brałem udział w tej RH. A jak według Ciebie powinna wyglądać ta RH? Ja uważam że ta impreza była całkiem nieźle zorganizowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Panie Kolego, tak się składa że pracuje w Lasach Państwowych, gmach Dyrekcji Regionalnej Lasów Państwowych co prawda chwilowo kiedyś gmach Komitetu to NIE MIEJSCE na takie cyrki. W Radomiu jedna z najpoważniejszych firm. Lasy Państwowe to w ogóle jedna z najpoważniejszych firm w Polsce. NIE CZAS dla Lasów na takie cyrki z wyrzucaniem portretów Lenina, odpalanie świec dymnych i wynoszenie szyldów PZPR z gmachu teraz tak poważnej firmy. Bo kiedyś tam był Komitet ???? NIEPOWAŻNE !!! OŚMIESZANIE mojej firmy !!! Dyrektor Bąk i jego zastępca Szary to wyjątkowi KRETYNI, którzy jak mogą angażują Lasy w politykę rewanżyzmu i takie kabotynizmy. Mam bardzo poważne wątpliwości co do tej rekonstrukcji. Zmieni się opcja rządząca to i następcy tego kabotyna dyr. Bąka ocenią w co wprowadzał lasy. Rekonstruujcie, ale nie ośmieszając takimi głupotami !!! Wszyscy moi koledzy leśnicy stwierdzili krótko : WSTYD DLA LASÓW i ŻENADA". /Ani ja ani koledzy nie jesteśmy piewcami komunizmu żeby było jasne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Witam.Koledzy leśnicy niech się zajmą lepiej polskimi lasami - żeby nie było w nich śmieci, żeby były w nich szlaki turystyczno-krajoznawcze itd. Jeżeli w budynku zajmowanym teraz przez \\LASY\\" była w tamtych czasach siedziba komitetu to podczas RH logiczne było aby właśnie w tym budynku odtwarzać to co się działo. Jeżeli np w budynku który za np okupacji był siedzibą np żandarmerii zaatakowaną przez paryzantów a teraz będącym siedzibą gazety np Fakt to czy podczas rekonstrukcji tego okupacyjnego zdarzenia błędem i niestosownością będzie podczas rekonstrukcji jego wykorzystanie? Chyba nie. Nawet jeśli pracownicy nie mający pojęcia o historii a jedynie o ... aktorek będą mieli coś przeciw. To samo z przedmiotowym budynkiem.PozdrawiamKopiPost został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 19:33 04-07-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 To co będzie następne? Rekonstrukcja skoku Lecha przez płot, Bydgoszcz, Wujek" czy od razu Okrągły Stół"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Witam.No i dobra. Nie ma się co kłócić.PozdrawiamKopiSorry. Papier mam z Nadleśnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Otóż to - z Nadleśnictwa - sprawa jasna :))TEŻ POZDRAWIAMJeżeli poczułeś się obrażony - PRZEPRASZAMacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 Witam.Nia ma sprawy. Też sorry jeśli byłem przykry.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.