Domino(*) Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 Witam!Poszukuje zdjęć lotników brytyjskich z II WŚ oraz ich wyposażenie, łącznie z ubraniem aż po spadochron.Mogą być z rekonstrukcji.Pogooglowałem ale nic konkretnego znależć nie moge.W gazetach wojennych kilka wzmianek i fotek.Prosze Was o pomoc.Pozdrawiam
mietek Napisano 27 Czerwiec 2006 Napisano 27 Czerwiec 2006 O samolocie to wiem z Identyfikacji.Niestety nie rozpoznaje rzeczy, te sygnowane zatrzaski to typ amerykanski, brytyjskie sa jak obok.Moga byc sygnowane, ale nie musza.Z wierzchu sa gladkie albo z lekka fakturka.
mietek Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 Mam jeszcze to, z 1940 roku rzeczy, muzeum Duxford
Domino(*) Napisano 30 Czerwiec 2006 Autor Napisano 30 Czerwiec 2006 Takie klamerki i zakończenie od paska jeszcze wyszły.
Pytanie
Domino(*)
Poszukuje zdjęć lotników brytyjskich z II WŚ oraz ich wyposażenie, łącznie z ubraniem aż po spadochron.Mogą być z rekonstrukcji.Pogooglowałem ale nic konkretnego znależć nie moge.W gazetach wojennych kilka wzmianek i fotek.Prosze Was o pomoc.
Pozdrawiam
66 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.