rafael31 Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Gdzie mogę kupić tanio obecny polski mundur (wz.93) nie chodzi mi o allegro bo tam nie schodzą ponirzej 100, moze jakiś skep internetowy albo agencja mienia wojskowego w ktorej takie są? z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Juz sam sobie odpowiedziałeśhttp://www.amw.com.pl/rsm_without_bid_offer.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 kortka polowa za 4zl + Vat?? hehe jest moze ktos z Olsztyna ktory mi ja kupil i wyslal a ja bym mu zaplacil:D bo Olsztyn troche daleko odemnie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 http://www.amw.com.pl/zos_product_info.php?zos_products_id=23cos ciekawego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Czerwiec 2006 Share Napisano 27 Czerwiec 2006 Co do mundurów, to owszem, AMW sprzedaje je tanio, ale najczęściej mają tylko nietypowe rozmiary - na krasnoludków albo na gigantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Witam. Panie danieloff czy moze Pan podac jakis namiar na AMW ktora sprzedaje takowe mundury. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Proponuję zadzwonić pod podane nr telefonów, niestety nie widziałem w katalogach Oddziałów Terenowych AMW ofert dotyczących mundurów polowych, ale wiem, że okazjonalnie się trafiają, zazwyczaj bardzo szybko schodzą, trzeba sie pytać na bieżąco. Kiedyś widziałem taka dostawę" w magazynie w Lublinie przy Al. Racławickich (vis a vis kas biletowych MPK Lublin) i przewaznie były to bardzo małe albo bardzo duże rozmiary.daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.