Skocz do zawartości

zasiegi x-terry 70

leniu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiem ze x-teraa 70 ma niezłe zasiegi, ale chodzi mi o maxymalny zasieg na sondzie 7,5, czy ktos moze wyciagał jakis złom z głebokości powyzej 1m. Podajcie jakies przykłady.
Napisano
Mam X-Terrę 50, która pojedyńczą monetę wykrywa do 31 cm a hełm na All Metal do 70 cm. 70-tka pewnie trochę lepiej ale cudów się nie spodziewaj.
Napisano
Rened a czy ogólnie jesteś zadowolony z 50-tki, jak ten wykrywacz wyciąga monetki z gleby, bo głównie sie na kolor ustawiam.
Napisano
Nie mogę odpowiedzieć na forum na to pytanie, ponieważ jestem dystrybutorem wykrywaczy innych firm i cokolwiek bym napisał to ktoś może być niezadowolony.
Napisano
Witam!

Leniu - mam nadzieję, ze ksywkę wybrałeś przypadkowo i nie oznacza ona, że nie chce Ci się skorzystać z wyszukiwarki?:)) Poczytaj ten wątek:
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=310489
A jeszcze lepiej, kup czerwcowego Odkrywcę, gdzie test jest w całości..
X70 ma większy zasieg od X50 i wyciąga monetki aż miło:) Dowodem jest to, że używała go przy mnie osoba, która na sprzęcie nie zna się wcale i w kazdym aspekcie dotrzymywała mi kroku:)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Witam Wszystkich Detektorystów
Jestem nowy i bez większego doświadczenia w e klocki" mam x70 i brykałem z nią kilka razy. Potwierdzam fakt, że monetki chwyta jak magnes kapsle:)
Sam jestem bardzo ciekawy jak wyciąga się fanty z 1m.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie