voo74 Napisano 22 Czerwiec 2006 Autor Napisano 22 Czerwiec 2006 Witam Wszystkich,mam pytanie: czy istnieje w Warszawie jakas zorganizowana grupa bunkrowcow? Chodzi mi o jakies stowarzyszenie czy coś w tym stylu, ludzi ktorzy sie spotykaja, wspolnie wyjezdzaja itd. No i oczywiscie ma to jakas profesjonalna forme. Jesli ktos z Was wie o takiej grupie lub jest jej czlonkiem prosze o podanie namiaru, www lub telefonu. Pogrzebalem po neciku ale niestety nic nie znalazlem. Dzieki. Tomek
kapsel Napisano 22 Czerwiec 2006 Napisano 22 Czerwiec 2006 Może jakieś kontakty nawiążesz przez stronkę Wojenne tajemnice - WARSZAWA i OKOLICE http://www.werttrew.fora.pl/index.phpJest tam parę wątków związanych z warszawskimi fortyfikacjami itp. itd.pozdrawiam
HUBERTUS 1656 Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Witam.Koło Przedmościa Warszawa Stowarzyszenia Pro Fortalicium.Można na mojego maila,winien się wyświetlać.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.