yoony Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 jaca jaka 7?ta z bałtyku ja bym ja chciałna tydzien w łapki dostaća co z tą przyczepka jedna i 2
oksio Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 Jaca nie , proszę tylko nie do wariatkowa znowu . Wars mi podbierał chipsy jak puszczali na spacerniak.Jeszcze trochę poszarpie i na emeryturę ( za jakieś 10 lat )Pozdr.Oksio
jaca2003 Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 Oksiu Ty (ja Ciebie bardzo proszę)zacznij wreszcie biznesa kręcic.Alu w górę a za stal tez conieco sie uskrobie(i nie powiesz wtedy ze na emeryturkę sie nie odłożyło).Ty wreszcie wez swój los w swoje rece a nie oglądaj się na Warsika bo z tego nic dobrego nie wyjdzie.On knuje i mataczy aby to co z ziemi jest wyrwane własnym sumptem i w tajemnicy szybko i skutecznie oraz bez świadków na żywą gotówkę w celu aczkolwiek zamienic.Znamy takich i mamy ich na tapecie.na nich też paragrafa lub innego przepisa znajdziemy.A w końcu zawsze mozna mu udowodnic agenturalną przeszłosc.Pozdrawiam Warsika i Oksia.
oksio Napisano 20 Czerwiec 2006 Napisano 20 Czerwiec 2006 Czyli mam odstawić leki zacząć szukać Tygrysa.A na Warsa to mam baczenie bo skubany chce się na mojej teczce doktoryzować .Pozdrawiam cię serdecznie i do następnego rychłego wypadu.TW Oksio
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.