Skocz do zawartości

Iłża 19-20 sierpnia 2006-przybywajcie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moja wina POLONIKUSIE, że potraktowałem słowo gawiedź jako synonim spokojnej grupy, chcącej zobaczyć dobre przedstawienie niczym dzieci wpatrzonej w konie, karabiny i armaty. W rzeczywistości to słowo oznacza hałastrę, pospólstwo, gapii. Mój błąd i uniżenie proszę o wybaczenie. A teraz konkretnie:

KIEDY BĘDZIE DECYZJA DOTYCZĄCA ANULOWANIA REVOLTOVI DWÓCH ŻÓłTYCH KARTEK I PRZYKŁADNEGO UARANIA PROWOKATORÓW, którzy chamskie zachowanie godne warchoła okreslają mianem krytyki. Jesteśmy świadkami bezprecedensowej decyzji, gdy za przeproszeniem moderator ma trudności z rozróznieniem znaczenia słów kretyn i krytyk. Apeluję do administratora strony o podjęcie decyzji dotyczącej dalszej współpracy z moderatorem admin, gdyż jego decyzje tylko kompromitują firmę pod nazwą ODKRYWCA, zaś kara wymierzona revoltowi, w przytaczanych powyżej okolicznościach jest jakimś zwykłym sk.....em, Panie revolt, nawet, gdyby ci zapszali ignoranci dalej Pana szykanowali za zdanie odrębne to się Pan tzrymaj, niech ich ta prawda prześladuje.
  • Odpowiedzi 204
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kartki nie zostaną cofnięte.

Revolt jest dorosły i powinien potrafić poradzić sobie z emocjami i kontrolować to co mówi. Prowokacja nie jest żadnym usprawiedliwieniem.

Kolego POLONIKUS moderatorzy otrzymali polecenie usuwania każdego postu nie związanego z samym wątkiem.

W przypadku dalszego kontynuowania tego tematu posypią się następne żółte kartki i bany a także zostaną usunięte wszystkie dodane ostatnio posty.

NIE BĘDZIEMY tworzyć na forum grupy sądowej do spraw rozpatrywania specjalnych" przypadków.
Zasada jest prosta, karze się za czyn, i nie ma znaczenia czy brzydkie słowo napisał ksiądz, górnik, polityk czy operator ręcznej koparki, nie ważne również czy chodzi do kościoła, podlewa ogródek i nie bije żony.

Dał się sprowokować trudno, następnym razem będzie panował nad sobą.
Napisano
bocian napisał:
asada jest prosta, karze się za czyn" - prowokacja też jest czynem zabronionym.

Revolt jest dorosły i powinien potrafić poradzić sobie z emocjami i kontrolować to co mówi"- niestety nie potrafię sobie poradzić gdyż ostatnio mam lęki depresyjne wywołane kilkoma osobami na forum.

W przypadku dalszego kontynuowania tego tematu posypią się następne żółte kartki i bany"- a to dlaczego kontynuowanie jest zabronione??

Dał się sprowokować trudno, następnym razem będzie panował nad sobą" - ale dopiero jak wezme leki:)

NIE BĘDZIEMY tworzyć na forum grupy sądowej" -to dlaczego wydajecie wyroki w postaci żółtych kartek??

Kolego POLONIKUS moderatorzy otrzymali polecenie usuwania każdego postu nie związanego z samym wątkiem" - pozdrawiam wszystkich uczestników Iłży 2006" mimo pasów na jajach i złego koloru patekimpra była udana. POST ZGODNY Z TEMATEM!!!
Napisano
Heh z tymi kartkami to jakaś paranoja ... karać osoby które odwiedzają wasze forum .. przecież to nie jedyne w sieci. Jest masa innych na których obsługa" jest zdecydowanie bardziej nastawiona pro publico bono. Ciekawi mnie ile osób z grona jeszcze odwiedzajacych, patrząc na to co się tu wyprawia rozmyślało już nad jakąś alternatywą.

Poza tym jaki jest ich sens ? Przeciez po banie gość z dynamicznym IP (np. Neostrady) założy sobie nowe konto i może szaleć dalej.
Napisano
To ja może gwoli przypomnienia parę cytatów z postów użytkownika revolta:

TEUTONIC - Skoro jesteś taki prześwietny i bardziejszy od wszystkich to trzeba było przyjechać do Iłży-a teraz SPIERDALAJ!!!!!" - do użytkownika Teutonic

TEUTONIC - dla mnie jesteś leszczem z którym nawet najgorszy Iłzecki lump "Tadek Małpa nie wypiłby pryty!!!" - j.w.

...jeśli otrzymam żółtą kartke bede traktował ją jak nagrodę za wlakę z taką zarazą i chwastami jak TEUTONIC!!!" - o użytkowniku Teutonic.

Za to i tylko za to revolt otrzymał 2 kartki. Nie za to, że zorganizował rekonstrukcję, nie za to, że ułan miał pas nie tam gdzie trzeba (o czym na marginesie pierwszy wspomniał losiu2 a nie TEKAES), nie za bródkę. Żądaliście w wątku krytyki na poziomie a sami nie potraficie go zachować w dyskusji. Wszystko w tym temacie.

Mam dość czytania o układach, prowokacjach, spiskowej teorii dziejów, cyklistach i tym podobnych bzdetach. Zamiast rzeczowej dyskusji sami zamieniliście wątek w śmietnik. To jest ostatnia - OSTATNIA szansa, aby uratować wątek i pisać o konkretach, wrażeniach, wnioskach na przyszły rok. W przeciwnym wypadku wątek zostanie zamknięty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie