SirPolo Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Napisano 15 Czerwiec 2006 na forum Naszych Odkryć" w poście Sezon 2006" http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=301661 , zamieściłem kilka zdjęć moich znalezisk, lecz nie jestem pewien co do ich przeznaczenia i miejsca produkcji;) jeśli wiecie co to jest, to piszcie;)z góry dzięki za pomocpozdro. SirPolo
SirPolo Napisano 18 Czerwiec 2006 Autor Napisano 18 Czerwiec 2006 dla odmiany znalazłem w radzieckich okopach wieko od beczki 200 L Kraftstoff z 1941 które było wykorzystywane jako płyta na palenisku (stąd te cegły);)i taką oto część... dokładnie to samo co ostatnio, tyle, że w gorszym stanie (zdjęcie starego znaleziska) wiecie może co to jest?
SirPolo Napisano 18 Czerwiec 2006 Autor Napisano 18 Czerwiec 2006 kurka, chyba nie działa... :/ teraz powinno być lepiej
SirPolo Napisano 18 Czerwiec 2006 Autor Napisano 18 Czerwiec 2006 i druga strona. to może być magazynek?(nadal potzrzebuję pomocy w tłumaczeniu;))pozdr. SirPolo
SirPolo Napisano 17 Czerwiec 2006 Autor Napisano 17 Czerwiec 2006 jeśli chodzi o przykrywkę... to jest to co udało się odczytać (czyli wszystko;) pominąłem nieznaczące [-chyba] fragmenty)Siemens-Schuckerttype K 3827 msBel Bestellung von Einzeitellen genugtdie Angabe derEinzelnummen"jeżeli ktoś wie, co to znaczy, proszę o pomoc;)firma produkowała głównie silniki elektryczne i spalinowe dla samolotów, samochodów i statków. później wzięła się za elektronikę (radiostacje, przekaźniki energet. itp.) no, a teraz...z góry dziękuję za pomoc w tłumaczeniu.pozdro. SirPolo
SirPolo Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Napisano 15 Czerwiec 2006 na forum Naszych Odkryć" w poście Sezon 2006" http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=301661 , zamieściłem kilka zdjęć moich znalezisk, lecz nie jestem pewien co do ich przeznaczenia i miejsca produkcji;) jeśli wiecie co to jest, to piszcie;)z góry dzięki za pomocpozdro. SirPolo
Pytanie
SirPolo
zamieściłem kilka zdjęć moich znalezisk, lecz nie jestem pewien co do ich przeznaczenia i miejsca produkcji;) jeśli wiecie co to jest, to piszcie;)
z góry dzięki za pomoc
pozdro. SirPolo
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.