Domino(*) Napisano 18 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2003 Witam!Proszę o wiadomo co;PMauzer:DWMKK528 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpień 2003 Share Napisano 18 Sierpień 2003 Ja mam tez taka z oznaczeniem dwm ae moja ma jeszcze oznaczenie ss i date Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczur Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 el0DWM - Deutsche Waffen und Munitionsfabrik.pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2003 Dzięki za odezwe, ale bardziej interesują mnie te 2 literki K i 528.Wie ktoś co to oznacza? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr J. Bochyński Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 528 to kod naboju w katalogu DWN i nie jest to Mauser tylko 8.2 x 66mm Mannlicher -Schoenauer (jeśli nie błędu w wydruku).Litery K K" odnoszą się do oddziału DWM, chyba w Karlsruhe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Domino(*)
Proszę o wiadomo co;P
Mauzer:
DWM
K
K
528
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.