Hartmann Napisano 18 Sierpień 2003 Autor Napisano 18 Sierpień 2003 Witam serdecznie !Właśnie wróciłem z aż 3 dniowego urlopu - jedynego zresztą w tym roku i odpowiadam z grubsza.Chętnie współpracuję z wszystkimi na zasadzie WSPÓŁPRACY.Wkładam w to swój czas,wiedzę i pieniądze .I nie widzę JAKIEJKOLWIEK potrzeby by dawać komukolwiek , cokolwiek za darmo tylko temu że jeden z drugim tak sobie wymyślił.Czasy bolszewizmu i rabowania ludzi się na całe szczęście skończyły.I gówno mnie obchodzi że jeden z drugim CHCE.Ale ja nie chce i mam prawo bo MOJE.Dziękuję moim przyjaciołom , kolegom i znajomym że próbowali co nieco wytłumaczyć , ale to widać nie dociera do niektórych.Wszyscy panowie , którzy oburzacie się na sknerę Harta - ruszcie swoje 4 litery i poszukajcie.Korzystam tylko i jedynie z ogólniedostępnych materiałów i z przychylności ludzkiej.Trzeba tylko chcieć.Pozdrawiam wszystkich , a jak ktoś jest mocno zainteresowany to mnie znajdzie i oglądnie to co jest.Hart
Rumburak Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 Hart wręczam ci tutaj fotkę TK3 z muzeum w Belgradzie, a ty zdradź kiedy będzie gotowy twój TKS i kiedy będzie jego pierwszy pokaz. POZDR i POWODZENIA
omi30 Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 i powiedz jaki silnik bedzie w Twoim TKSie pzdr.OMI
Gość Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 HARTMMAN TAK TRZYMAJ. POZDROWIENIA BASTUS KATOWICE.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.