Nazir Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 Witam!Prosze o identyfikacje blaszki-pewnie mi odpowie Domino(*) :) bo widze że na nieśmiertelnikach się zna jak mało który :).Jnf.Pz.Jag.Erst.Komp... 720 Chyba niszczyciel czołgów ale dokładnie nie wiem. Pozdrawiam wszystkich.
Nazir Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Napisano 14 Czerwiec 2006 tak na allegro kupiłem tego pancerniaka ale nie wiem czy były pozostałe też wystawione. A wiesz czym najlepiej czyścić i prostować pogięte blaszki tak aby je nie przełamac?
Domino(*) Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 Pozostałe był również, sam chciałem kupić tego Flaka:DHmm poszukaj w konserwacji, było o metodach czyszczenia cynkowych i aluminiowych niesmiertelników.Ja swoje cynkowe czyściłem takim miękkim druciakiem do naczyń, natomiast aluminiowe szmatką z cifem.Ale na pewno znajdziesz lepsze metody.Pozdrawiam
Nazir Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Napisano 14 Czerwiec 2006 Dzięki za rady! Mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie czy masz może na sprzedaż jakieś nieśmiertelniki?Pozdrawiam
Nazir Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 Witam!Prosze o identyfikacje blaszki-pewnie mi odpowie Domino(*) :) bo widze że na nieśmiertelnikach się zna jak mało który :).Jnf.Pz.Jag.Erst.Komp... 720 Chyba niszczyciel czołgów ale dokładnie nie wiem. Pozdrawiam wszystkich.
Nazir Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 Dodałem zdjęcia też tych nieśmiertelników o których rozszyfrowanie prosiłem wczoraj. Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Infanterie Panzer Jäger Ersatz Kompanie (nie widać numeru kompanii) czyli któraśtam kompania zapasowa niszczycieli czołgów.Drugi to nieśmiertelnik Kriegsmarine, wojak powołany do służby w 1941r.1... Ersatz Bataillon 222, 222 zapasowy batalion niestety nie widać czego,ale zapewne Infanterie czyli piechotyhttp://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/InfErsBat/InfErsBat222-R.htmSchwere Heimat Flak Batterie 237/I, nieśmiertelnik obsługi ciężkiej baterii p-lotniczej broniącej rejonu Gdańska.Pozdrawiam
Nazir Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Napisano 15 Czerwiec 2006 Ok Dziękuje i tak za pomoc w rozszyfrowaniu blaszekPozdrawiam
the_tuna Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 popularne blaszki z okolic Gdańska...chyba nawet je gdzies już widziałem...chyba...
Domino(*) Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 Ja nie sprzedaje swoich fantów,a zwłaszcza niesmiertelników z mojego regionu, są dla mnie bezcenne:)Pozdrawiam
Pytanie
Nazir
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.