Skocz do zawartości

Spotkania na śląsku

QB@

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w najbliższym czasie nic sie nie organizuje w Sosnowcu, Katowicach i Dąbrowie Górniczej ?? Może coś zaplanujemy w tym rejonie ?? Kto jest stąd" niech napisze, może zorganizujemy w jakiejś hali ?? Nie koniecznie walącej sie w Katowicach ale w czymś mniejszym. Powystawialibyśmy swoje fanty". Dzieciaki by sie cieszyły bo kto na śląsku widział Mauserka ;') ?? Komu sie podoba ten pomysł - pisać, Kto wie o jakiejś imprezie - pisać, kto wie gdzie można zorganizować - pisać.

Pozdro
QB@

ja jestem ze Śląska dok. Mysłowice:) i pomysl mi sie bardzo podoba:) mam takze kilku kolegow co sie zajmuja poszukiwaniami:) moze w jakiejs sali sportowej przy jakiejs szkole to zorganizowac. Pogadac z dyrektorem itp. moze by sie jakas szkola zgodzila?

Panowie!!
Pomysł jest...jak by to ująć;/
Nie wydaje mi się,żeby ktoś chciał oglądać wykopki.
A sama organizacja,pozwolenia już nie wspominając o Policji,która może mieć wielce ale".Jeśli się oczywiście dowie.
Jeśli chcecie szkołe...uczniowie ,to się tylko ucieszą,że mają chwile wytchnienia od nauki.

Sprawa realna,ale bezsensowna,a jak myślicie o czymś bardziej rozbudowanym.
Pamiętajcie-nic za darmo.

To tyle.

Pozdrawiam.

no wiesz nie kazdy moze pokazac wszystkie swoje fanty, wykopki broni itp. przytargali by ze soba tylko Ci ktorzy maja taka mozliwosc i przez to nie wpadna w konflikt z prawem, pierw trzeba by sprawdzic kto by zawital na takim spotkaniu, czy wogole oplaca sie takie cos organizowac, bo jak mialo by przyjsc tylko 3 kolekcjonerow to faktycznie bedzie bezsensowne:/ sam nie wiem.
Poczekajmy na jakies propozycje:)

chcecie zjazd kolekcjonerów :-)??
przecież jest giełda kolekcjonerska w Katowicach na Dworcu w piątki o 16:00 :-D
jak chcecie to tam są wolne stoliki, można pooglądać stoiska i przy kawce sobie pogadać i nikt się o nic nieczepia!! a i ludzi ze starociami jest troszke :-D
pozdr.ZnaChoR

Hejka.
Spodek dobre miejsce,sprawdzi się tylko, ile kosztuje wstęp.Są oczywiście jeszcze inne sposoby,inne miejsca...
Jeśli myslicie na serio się spotkać,to nie widzę problemu.
Pamiętajcie,że problemy są po to,by się ich pozbywać:))))

Amen.

To ja mam takie pytanie wyjaśniające.
Czy chcecie się spotkać prywatnie,a może chcecie się spotkać po to, by wspólnie frajerom(bez urazy) sprzedać fanty,czy poprostu zbudować pewną zorganizowaną grupę zajmującą się legalnym wydobyciem fantów i rozpowszechnianiem o niej wiedzy(bez szczegułów i sorki za długie zdanie).

Potem możemy przejść do konkretów.

Amen.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie