Ryszard Ochucki Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Co zmieni się w waszym zyciu jesli Polska wygra dzisiejszy mecz z Ekładorem? Ja wypije jednego zagłobę" A WY??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 A ja ide o 21:00 na wykopki :-)I nie dlatego że nie lubię sportu, ale dlatego że mam fajne miejsce, ale dookoła zabudowane.Liczę, że wszyscy tak się będą gapili w TV, że nikt mnie za oknem nie zauważy...., nie powinno też być spacerowiczów. To jedyna szansa, by się dobrać do tego obiecującego skrawka ziemi..... szczególnie że mi ślinka na niego cieknie już od baaardzo dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 O 18-tej zasiądę z kumplami przed wielkim tele-bimem w pewnej knajpce , ogień i dym ,przepustkę od starej mam do rana, hip hip huraaaaa...niech żyją mistrzostwa .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Ja będę oglądać i kibicować Polakom, postawiłem na nich zakłady. Do wygrania 2233 zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 heh...mecz w zasadzie nie rozni sie od biegania z wykrywka po poletku...25 facetow (z sedziami) biega po trawie i mysli tylko o kopaniu...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 0:2Ale żenada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Jak powiedział jeden z satyryków :Panie JANAS, Panie JANAS ... - JA NAS nie widze w ćwierćfinałach ...."Wstyd !!Tyle kapusty na to idzie, działaczy nierobów i pasożytów, kombinatorów i handlarzy meczami na parkingach przy stacjach benzynowych .....To samo było z olimpiadą. Wywalony piękny gmach na Bielanach, marmury i szkło - w środku banda nierobów i pasożytów - bo jak inaczej nazwać ludzi których jedynym efektem pracy" są dwa medale olimpiskie ? ehhh ...Macie racje - lepiej było na wykopki jechać.^ ^>-< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze Ja wielkich nadzieij nie miałem. To Tv nakręcała tą spiralę sukcesu. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Ale mnie dzisiaj łeb na....la ,przez tych szmaciarzy człowiek może tylko w alkocholizm popaść .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 WitamNo cóż miało być lepiej a było jak zawsze. Takie już prawo kibica, komentować, dyskutować co by było gdyby…… itp. Ale czemu Polacy popadają tak szybko ze skrajności w skrajność, mają jeszcze szanse odzyskać zaufanie kibiców. Maja przecież 1mln zielonych do podziału za wyjście z grupy, może to ich jeszcze zdeterminuje.Życzę im jak najlepiej, bo przecież musi być w końcu kiedyś lepiej!!!???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Ja z rozpaczy po 4 piwach i przegranym meczu wypiłem z kolegami litr wódki. W domu ledwo się na nogach trzymałem... Po 3 godzinach niespokojengo snu budzik postawił mnie na nogi przypominając, że właśnie w sobotę o 6 rano oczekuję na kolegę z którym jadę w okolice Ruskowa koło Wielbarka. Na chwiejnych nogach z silnie alkoholowym oddechem i potwornym kacem wsiadłem do samochodu. Kumpel spojrzał i powiedział mówiłem ci, że polska piłka cie wykończy a przez tych patałachów do szukania dzisiaj nie będziesz się nadawał". Miał rację wyjazd to klapa-oprócz z kilograma łausek i naboi karabinowych, guzika carskiego i garstki szwabskich monet nic ciekawego nie wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Heh... mnie tam jeszcze kac trzyma ;/ to było żąłosne ... nawet bardziej niż żąłosne ... Kibicuje mojej ojczyźnie" ...Holandii ...przynajmniej bedzie na co popatrzeć ;D ;D ;D ;D PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.