Skocz do zawartości

Księgarnia Odkrywcy - dodaj recenzję ksiązki !

krzyżak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przeczytałem ksiązkę pt.Germania" pana I.Witkowskiego.Książka niczym mnie nie zainteresowała więc postanowiłem napisać recenzję tej książki na stronie Księgarni Odkrywcy".recenzję napisałem i wysłałem ponad tydzień temu i ....nic.Moja recenzja nie pojawiła sie na stronie z recenzjami tej książki,chyba dlatego że napisałem iż ksiązka jest marna.Dzisiaj napisałem kolejną recenzję aby uchronić bardziej wymagających czytelników przed zakupem tej knigi.Oto treść mojej dzisiejszej recenzji:
.........................................................
Książka nie jest warta swej ceny.Zawiera bardzo dużo przypisów z innych publikacji,ponadto jest w niej sporo cytatów.Jest to zgrabny zlepek" kilkunastu innych książek historycznych.Autor nie potrafi zainteresować czytelnika.Najwięcej miejsca autor poświęca opisom wysiedleń na zamojszczyźnie oraz powszechnie znanych planów hitlera odnośnie podboju całej europy i świata.Nie polecam za te pieniądze.
Do redakcji Księgarni odkrywcy":proszę o wystawienie tej recenzji,gdyż książkę przeczytałem całą i to jest moja recenzja.Wcześniej napisałem też recenzję do tej ksiązki i nie została ona wystawiona( chyba że czytelnik pisząc własną recenzję powinien lub raczej - musi niemiłosiernie słodzić" nie ważne jaki chłam przeczyta, a który to Wy oferujecie w sprzedaży).Myślałem że czasy cenzury skończyły się bezpowrotnie a tu widzę że księgarnia odkrywcy chyba ma jakąś cichą umowę podpisaną z autorami książek które sprzedaje polegającą na tym że publikuje na swojej stronie recenzje wystawione przez czytelników ale tylko te dobre, słuszne politycznie".Radzę wam:chwyćcie się za jaja i bądźcie obiektywni.
.........................................................
zapomniałem im dopisać że książkę zaraz po przeczytaniu sprzedałem oraz że ich ceny są o wiele wyższe niż w wielu księgarniach.I pytanie : czy moja recenzja się pojawi????
Napisano
Myślałem że czasy cenzury skończyły się bezpowrotnie a tu widzę że księgarnia odkrywcy chyba ma jakąś cichą umowę podpisaną z autorami książek które sprzedaje polegającą na tym że publikuje na swojej stronie recenzje wystawione przez czytelników ale tylko te dobre, słuszne politycznie".

Najpierw napisz do obsługi księgarni na e-mail a potem zacznij dopiero snuc teorie spiskowe.

zapomniałem im dopisać że książkę zaraz po przeczytaniu sprzedałem oraz że ich ceny są o wiele wyższe niż w wielu księgarniach.I pytanie : czy moja recenzja się pojawi????

Masz prawo sprzedać wszystko na co masz ochotę, księgarnia ma prawo mieć ceny wyższe niż gdzie indziej. Musicie się zdecydować czy chcecie życ w systemie odgórnie kierowanym jak to miało miejsce przed rokiem 80, czy wolnorynkowym. Kazdy ma prawo wystawić dowolną cenę na dowolny przedmiot. Zapewne sam to czynisz na allegro czy gdziekolwiek indziej. W prawie karym nie pamiętam żebym czytał wzmiankę o karalności za zawyżanie cen". Napisz bezpośrednio do obsługi księgarni żeby dowiedzieć się co się stało. Za 3 miesiące będzie zmieniany całe oprogramowanie księgarni gdyz to co jest aktualnie jest bardzo mocno kulawe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie