Bocian Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Napisano 16 Sierpień 2003 Czy ktoś oglądał dzisiaj program TVN24 i program o broni w którym występował Linda, Martyna, kowboje i paru kolekcjonerów? Może idzie na lepsze? Program z serii Raport, może będzie powtórka. Przy okazji pokazywano VIS-a z kolbą drewnianą(?)
DTH Napisano 16 Sierpień 2003 Napisano 16 Sierpień 2003 Byly plany takowej,sa rysunki techniczne ale nikt, przynajmniej z towarzystwa mi znanego nie widzial takiej kabury.Sa natomiast repliki na podstawie wspomnianych rysunkow.tak btw: jeszcze raz dziekuje:-)
marwro Napisano 18 Sierpień 2003 Napisano 18 Sierpień 2003 ja też oglądałem. Nawet w miare mądre rzeczy mówili, tylko czy to cos zmieni?
Bocian Napisano 18 Sierpień 2003 Autor Napisano 18 Sierpień 2003 O broni :)Same ogólniki, że jest źle, że ustawa do niczego, że strzelania jest takie fajne itp.Warto obejrzeć dla VIS-a z kolbą pokazanego na żywo.Na dniach postaram się zamieścić ciekawy artykuł z Ggazety Policyjnej :) dotyczący ustawy o broni i amunicji.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.