Skocz do zawartości

okolice Pisza???

tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Chłopaki pomóżcie.Wybieram sie na wakacje w okolice Pisza na Mazurach i na monetki mam już pare miejscówek ale cos na militarkę polecacie?
pozdrawiam
Napisano
Szeroki Bór. W okolicach jeziora Jaśkowo, droga przy wschodnim brzegu, okopy. Dwa lata temu (na grzybach !!!) wyciągnąłem bagnet, dwie menażki i resztki telefonu polowego - trafiłem po przewodzie.
  • 1 month later...
Napisano
witam mieszkam blisko pisza ciekawe miejsce Jeze i Wicenta druga wojna a na pierwszo to łosewo gietki kąty szukaj w lasach to są moje miejsca znalazłem duzo ciekawych fantów połamania łopaty .
  • 2 months later...
Napisano
aaaaaaaaa tu cie mam czarny ,ładnie żeś tam przekopał ,ja od tygodnia tam jeźdże gdzie wymieniałeś te miejscowości i kląłem bo widać było że ktoś już tu łaził ,cholerka się spóźniłem ,w Gietkach coś grzebnąłeś fajnego??
  • 6 months later...
Napisano
witam kolegów jestem z piszu ale obecnie ,mieszkam w wawie . może jak będę w piszu to jakiś mały wypadzik ??? nie szukałem jeszcze w okolicach piszu oprócz szerokiego boru i wyszły same niewypały i dałem sobie spokój . pozdro
Napisano
Witam UBEN dawno mnie nie było na forum. No troszkie przekopałem tego terenu hehe. Zmien teren na Kąty tam napewno cos znajdziesz lub Piasutno. Ja ostatnio tam teraz kopie i troszkie wykopałem.
Napisano
CZARNY12 odezwij się do mnie na gg 4983389 to się umówimy na wypadzik . narazie mam sporo zajęć ale planuje wyjazd do piszu . pochwal się co znalazłeś na tym terenie / pozdro
  • 3 weeks later...
Napisano
czarny12, co tam w Kątach można ciekawego kopnąć? być może będe przejeżdzał tamtędy za kilka dni to może coś się skrobnie :)
Napisano
ten teren ogólnie ostro przekopany tak jak Nowogród , ale może coś ci wyskoczy , różnie z tym bywa - jednemu się trafi drugiemu nic - itd.
Napisano
Witam wszystkich;))))
ostatnio wyszło mi dużo manierek, okucia od bagnetu od 71. Braciak wykopał klamre carsko-sapersko... guzików... itp....
Napisano
ubenfurer na każdym terenie można cosik znaleźć a w Nowogrodzie ładne fanty mi powychodziły... miałem tam najlepszy traf w swoim kopaniu...
  • 10 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie