bolas Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 Jak w temacie - ma na jlecu bite znaki ruskie i 1895, jakis numer i recznie wyryte cos po rusku i 15 r (r jest po rusku)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2003 niestety nie ma śadu po pochwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 Jak w temacie - ma na jlecu bite znaki ruskie i 1895, jakis numer i recznie wyryte cos po rusku i 15 r (r jest po rusku)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 i druga fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Witam! Nie jestem specem w broni białej, ale to tzw. dragonka, szabla używana przez carskie oddziały Dragonów [Strzelcy Dragońscy, ale nie jestem pewny, wiedza o Rosji Carskiej jest mi dośc odległa :( ] Pozdrawaim, Łukasz P.s. Jeśli nie mam racji nie śmiejcie się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mab1978 Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Dragonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bolas
Jak w temacie - ma na jlecu bite znaki ruskie i 1895, jakis numer i recznie wyryte cos po rusku i 15 r (r jest po rusku)"
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.