upowiec Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2006 http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3399499.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Patrzac sie na towarzystwo jakie trafia do mon-u to czemu nie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 A to księdzory tfu oficery wyznaniowe dadza się wygnac?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 O własnie Woytas ,a propo towarzystwa ,temat ślę do Towarzyskiego działu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Nooooooooooo .Pst Uwaga Piku podsłuchowywuje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upowiec Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2006 To może wszystkie moje wątki będę zakładał od razu w Towarzyskich " :)))PS. A gdzie podział się wątek Filmy o UPA" ? Nie mogę go odszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 W koszu się podział to takie magiczne miejsce gdzie wszystkie zbędne niepotrzebne i złe tematy trafiają.Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 to znowu dziennik będzie obowiązkowy? A ta propozycja karania za wyjście z pogadanki odmową wyjazdu do domu- to nie jest łamanie praw żołnierza :-). Już widzę jak taki szwej idzie do psychologa i mówi, że jest prześladowany przez oficera wychowaczego i chyba strzeli sobie w łeb. I kto będzie miał przesrane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 No to mój kolega podporcznik bedzie miał fuchę. Jako skinhead i magister powinien się załapać. W NOP co jak co ale wychowywać patriotycznie to umieją.Na początk się przestraszyłem że przyślął nam oficerów z USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.