vonadamski Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Witam!!!Od 1 do 14 lipca bede w Miedzyzdrojach moze ktos oprowadzi kolege po ciekawych miejscach wyspy Wolin? :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Hehe to jest propozycja- ludzie walcie drzwaimi i oknami :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2006 No dobra nie chodzi mi o spotkania towarzyskie :) Wolalbym jakies V2 wykopac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Jak Międzyzdroje to tylko V-3 i to tylko w Zalesiu ;)Pozdrawiam Lobo-26ps: moze zainteresuj sie tematem 17 BAS`u ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Witam! Na zachodnich obrzeżach tej miejscowości są bunkry. Kiedy byłem tam ostatni raz to wykrywacza jeszcze nie miałem, więc może coś w ziemi zalegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.