01dalton Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Witam . Mam znajomego który twierdzi że żadnej kolekcji po nim nie zostanie - co się da to spali ,reszte młotkiem rozwali . No niestety żadko kiedy kolekcje daje się utrzymać w rodzinie .Pozdrawiam.
DJ MHz Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 a ja kiedyś myślałem własnie co będzie z moją kolekcją jak juz umre... ale to jeszcze długo, bo dopiero mam 16 lat :). ale podobno w 2012 jest koniec świata... Musze jakieś sztolnie wykupić na zapas po 18 ........ :D
hefren Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Ja mam dobrze bo wciągnąłem żonę i syna. Teraz jak tylko mamy czas jeździmy na wykopki całą rodziną. Jako, że interesują mnie głównie monety - wszystko inne postaram się spieniężyć - niech służy komu innemu. A mój zbiór mam zamiar przekazać kiedyś synowi, on przekaże swojemu synowi, tamten swojemu i ten czwarty będzie mile wspominał prapradziadka - dzięki któremu nie musi pracować :):)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.