sloneczny Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Czy mógłbyś napisać trochę jaśniej??To jest moneta współczesna??
SWaldek Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 http://e-numizmatyka.pl/artykuly.php?strona=4&nr=133Informacje z tego miejsca wyjaśnią wszystkie twoje pytania i będziesz mógl sobie zidentyfikować czy moneta bita była wczesniej czy całkowicie wspólczesnie.Pozdrawiam
sloneczny Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 To sporo wyjaśnia, aczkolwiek nie jestem pewny z jakiego okresu jest moneta ze zdjęcia.DZIĘKUJĘ
sloneczny Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Czy ktoś mi coś powie o tym czymś ??Rant ząbkowany, średnica 14 mm z jednej strony napis, jak na foto.
sloneczny Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Chyba masz rację, ktoś mi już tak podpowiedział.Ciekawe gdzie reszta lampy ?? ;/
sloneczny Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 Czy to jest moneta?? Jeśli tak to jaka??
Raned Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Ja takie monety omijałbym szerokim łukiem. Szkoda pieniędzy, lepiej kupić lepszy wykrywacz i kopać prawdziwe monety a jeżeli już falsy to z epoki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.