kopijnik2 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Wydaje mi się, że było na forum (nie znalazłem)...miedź - rodzaj kapsla 32 mm śr.w centrum 16 mm zagnieciona druga blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Wydaje mi się, że było na forum (nie znalazłem)...miedź - rodzaj kapsla 32 mm śr.w centrum 16 mm zagnieciona druga blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Lampa naftowa nr 15katalog pokrętełhttp://www.wt-pempel.de/dsr.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 piękny link, ale niestety to nie ten typ obiektuRaczej kapsel odpowietrznikapostaram się o foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 napisy dookoła zewnętrznego pierścieniawewnętrzna pow. pierwotnie wypukła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 siateczka" otwory ok 1 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kopijnik2
miedź - rodzaj kapsla 32 mm śr.
w centrum 16 mm zagnieciona druga blaszka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.