Schmeisser92 Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Napisano 4 Czerwiec 2006 Witam szanowych kolegów. Jestem jak widac nowym urzytkownikiem tego forum. Ale śledze je juz od 2 miesięcy. Bardzo mi się tu spodobało i postanowiłem wkońcu właczyć się w dyskusję :D Jestem początkującym miłosnikiem militari więc prosze o wyrozumienie i ewentalne poprawki w moich wypowiedziach. Postaram sie jak najlepiej dostosowac się do panujących tutaj zasad.serdecznie pozdrawiam Schmeisser92
VASILI Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 hello hello!! witamy na pokłądzie :D:D teraz tylko wystarczy ,że sie przebijesz przez krytyków i mozesz się cieszyc z tego ,że jestes wśród szlachty :D:D:d nie no taki mały żarciik na początek!
suchy ss Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Witamy Witamy:)z przebiciem sie nie powinno byc problemu:) Bociek i reszta adminow sie tym zajeli zeby byl lad i spokuj na forum:)pzdr.Dawid
wojteq Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Witam!!Widzę, że ktoś tu zgapił tytuł mojego tematu ;p. Ale spoko max. Baw się dobrze razem z nami!!pozdro!! wojteqPS A tak na przyszłość, jesteś uŻytkownikiem a nie uRZytkownikiem. :)
POliSH Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Wystarczy, że na samym początku nie wdasz się w jakaś pyskówke i masz uznanie na forum!!A potem to mozesz jezdzić z każdym!;D:DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 19:46 06-06-2006
palacz Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Witam! Pisz zawsze na temat i o rzeczach o ktorych wiesz. Nie udawa j madrzejszego niz jestes tak jak moj przed... tak jak inni. Staraj sie nie robic bykow.
pik78 Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Eh ,bede chyba niektóre ostrzejsze" byki wyłapywać :/Tak ,zgadzam sie z przedmowca ,wystrzegaj sie bykow :Dpiku
Schmeisser92 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 POSTARAMAM się! zwykle nie robie błędów.. ale sami rozumiecie od niedawna na forum... testosteron działa :D :D jak narazie forum bardzo mi sie podoba :D pozdrawiam
kokesh Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Pik ,jak to jest stać się w tak krótkiej chwili z nieswornego uczniaka, wymagającym belfrem .Pozdro...
pik78 Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Kokesh ,ot zwyczajna polska historia ,popatrz na naszych politykow ,wielu zaczynalo od rzucania kamieniami...piku
POliSH Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Piku co ci, władza ci do głowy strzeliła??:Dposty mi zmieniasz;D?!
palacz Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 zmienia posty bo kórde rence opadowywójom jak siem patży na wasze blendy
pik78 Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Nie popełniaj Waść ,takich byków ,to nie bede musiał ci postów edytowac :/ Niektórzy są juz straceni ,za pózno juz na naukę ,ale wciaż trwa walka o mlodzież ,moze oni sie czegos nauczą ,wiec konsekwentnie bede wyłapywac byczki...Bez urazy Polish :Dpiku
VASILI Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 PIKU :d PYTANKO NA marginesie. Jak ci się podoba po kilku dniach bycia po drugiej stronie? Przepraszam ,że nie na temat ale bardzo jestem ciekawy jakie masz odcucia po tym przejsciu do ,,INNEGO śWIATA''pozdro
acer Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 MATRIX-REWOLUCJE NA FORUM :))Reaktywacji nie było potrzeby, pika nic nie ruszało :Dpzdr:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.