woytas Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Czy ktokolwiek bawi sie w ta zabawe? Ja zaczolem pare dni temu - narazie jedna skrytka odkryta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2006 e chlopaki gpsowcy naprawde nikt sie w to nie bawi?Jest tyle okazji do zrobienia cache w lesie.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Ja zaczynam sie w to bawić z kumplem. Dopiero zaczynamy :) Ale zobaczymy co bedzie:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2006 mi sie podoba od paru dni zbieram sie za swoja skrzynke i jakos nie umiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Z tego co widziałem w necie to najbliższa skrzynka jest ode mnie jakieś 40 kilometrów :)więc chyba bede musiał sam zacząć chować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2006 zrob se sam i sam ja znajdz :> Ja mialem najblizsza 15 kilometrow odemnie- nastepna najblizsza siakies 80... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Przepraszam bardzo, ale o co w tym chodzi??Pozdrawiam T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 www.geocache.plPoczytaj a sie wkręcisz:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Fajna sprawa. Trzeba bedzie sprobowac:DPozdrawiam T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Tomislaw to jest super zabawa- jak lubisz lazic po lesie i po roznych dziwnych i ciekawych miejscach to jest cos dla ciebie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislaw1 Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Las, jest dla mnie jak drugi dom. Tylko momentami lepszy:DPozdrawiam T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2006 i jak tam ruszyl ktos w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareQ Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Ja się przymierzam i narazie robię rozeznanie cen sprzętu" :) w Wielkopolsce i Lubuskiem narazie cieeeniuutko w moich okolicach :( więc trzeba będzie rozkręcić imprezę.Tylko narazie zastanawiam się nad typem. woytas - może coś polecisz na początek (myślałem o Legendzie)..jak zacznę to dam znać.Darz dół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Maj 2007 Autor Share Napisano 13 Maj 2007 Legend ok- kazdy jest ok jesli potrafi wskazac gdzie jestes i gdzie masz isc :)Do geocache polecam jakis outdorowy nie palma.Zalozylem skrytke przy zamku Czocha- jutro ja opublikuje wiec ciekae miejsce do odwiedzenia dla tych co niebyli na konferencji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Maj 2007 Autor Share Napisano 14 Maj 2007 i tak w temacie...http://www.opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=907 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.