Skocz do zawartości

Powiecie mi coś o tesoro vaquero.

bartek88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam zamiar kupić dla brata tesoro vaquero.Sam chodzę na minelabie sover elite uważam że jest super, tylko że ta jego waga.Proszę użytkowników vaquero o opinie.
Napisano
Dzięki panowie.A jak się ma tesoro do minelaba jeżeli chodzi o zasięgi i jak jest z czułością , słyszałem że tesoro są szybsze , chodzi mi o szybkość przemiatania sondą.
Napisano
VanWorden czytałem wczoraj twój test na temat X70.Który z wykrywaczy wybrałbyś tesoro vaquero czy X70.Wiem że różnica cenowa jest znaczna ale to nieistotne.Jeżeli możesz odpowiedz.
Napisano
Witam!

Bartku - zadajesz trudne pytanie.. Oba są świetnymi wykrywaczami a Ty pytasz o moje prywatne preferencje, co może być na forum różnie odczytane:) Jeśli interesuje Cię mój wybór (a rzeczywiście takiego ostatnio dokonałem) to napisz do mnie na priva lub zapraszam do dyskusji na forum XLT.
Co do szybkości przemiatania, to faktycznie Tesoro są szybsze, ale tyczy się to np. Ouattro i Explorera. X-Terra należy do ultra szybkich wykrywaczy.

Pozdrawiam

VW
P.S. Z jakiejś przyczyny administratorzy nie zmieniają mi adresu email (mimo wielu próśb)którym obecnie jest: belenus@interia.pl
Napisano
Dzięki VanWorden i przepraszam że postawiłem Cię w niezręcznej sytuacji.Jeżzli będę miał czas chętnie z tobą porozmawim o ile i ty będziesz miał ochotę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie