Skocz do zawartości
  • 0

Butelka,szkło z czaszką!

lain

Pytanie

Napisano

Co zawierało jeżeli trucizne to jaką?ktos widzial cos takiego? przedwojenne czy powojenne?Zdjęcie samej czaszce bardzociezko zrobić,ale wygląda super.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeśli słoik zawierał jakąś truciznę to napewno w postaci sypkiej co wskazuje szerokość otworu, oraz zapewne był czuły na światło(brązowa butelka). Jaka truta to była to pozostają tylko domysły.
Pozdrawiam
Napisano

Czesc
A o to moja buteleczka:)
natrafił na nie mój kupel i wykopalismy ich szczerze z 100 sztuk jak nie wiecej.a byłu one zakopane niedaleko starej leśniczowki i szkółki drzew.Wiec sadze ze taka ilosc i takie położenie moze wskazywac na to ze były w nich poprostu chemikalia spozywcze? uzywane przez lesników??
niewiem moze sie myle ale to tylko moje przemyslenia:)

pozdrawiam

Napisano

Co zawierało jeżeli trucizne to jaką?ktos widzial cos takiego? przedwojenne czy powojenne?Zdjęcie samej czaszce bardzociezko zrobić,ale wygląda super.

Napisano
Interesuje mnie konkretnie okres.Bo jezeli ktos to wyrzucil 3 lata temu,to boje sie ze moga byc tam jeszcze jakies zwiazki potencjalnie niebezpieczne.a tych słoiczków" troche wyszło.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie