KoMbAtAnT Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Napisano 1 Czerwiec 2006 WitamTak jak w Wyrach, prosze o wrzucanie tutaj, prezentacji multimedialnych Naszych grup. Trzeba sie pokazac szerszemu gronu zapalencow historycznych :)To moze ja niesmialo zaczne :)Grupa Rekonstrukcji HistorycznejGrupa Operacyjna Śląskhttp://video.google.com/videoplay?docid=4394897421357987W razie problemowwww.piekary.net/~kombi/film.wmvPs. Przepraszam z ajakosc, ale zeby w miare szybko chodzilo na internecie jakosc musi byc kiepska.PozdrawiamStrz. Leszek B.
revolt Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 powiem tak... film zajebisty:) mam jeszcze pytanie skad posciagales kroniki filmowe, bo ja jakos nie moge sciagnac :( emule-nie ma,bearshare-nie ma:(
Wilniuk Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Prezentacja świetna gratuluje!!! Może mi tez podać skąd ściągnąłeś kroniki filmowe.
kamilo Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 czy i ja mogę prosić te kroniki8ppleglublin@op.pl
kamilo Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 wsadziłbym swój film grupy ale jak tam go wgrać na goglee pomozecie
KoMbAtAnT Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 WitamKamilo, zakladasz konto tutaj (bardzo szybki serw meilowy)www.gmail.google.comNastepnie wchodzimy na video.google.comklikamy u gory w Upload and share your own videos"Na nast. stronie logujemy sie na nasz apoczte googlowa i gotowe :)pzdr
kamilo Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 oki zobacze może wstawie nasz moze nie tak dobry jak wasze ale zawsze coś
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.