KoMbAtAnT Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 WitamTak jak w Wyrach, prosze o wrzucanie tutaj, prezentacji multimedialnych Naszych grup. Trzeba sie pokazac szerszemu gronu zapalencow historycznych :)To moze ja niesmialo zaczne :)Grupa Rekonstrukcji HistorycznejGrupa Operacyjna Śląskhttp://video.google.com/videoplay?docid=4394897421357987W razie problemowwww.piekary.net/~kombi/film.wmvPs. Przepraszam z ajakosc, ale zeby w miare szybko chodzilo na internecie jakosc musi byc kiepska.PozdrawiamStrz. Leszek B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 powiem tak... film zajebisty:) mam jeszcze pytanie skad posciagales kroniki filmowe, bo ja jakos nie moge sciagnac :( emule-nie ma,bearshare-nie ma:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2006 podaj meila Revolt.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilniuk Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Prezentacja świetna gratuluje!!! Może mi tez podać skąd ściągnąłeś kroniki filmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 kroniki z emula się ściąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 piękny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 revolt-lo@tlen.pl z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 czy i ja mogę prosić te kroniki8ppleglublin@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 wsadziłbym swój film grupy ale jak tam go wgrać na goglee pomozecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 WitamKamilo, zakladasz konto tutaj (bardzo szybki serw meilowy)www.gmail.google.comNastepnie wchodzimy na video.google.comklikamy u gory w Upload and share your own videos"Na nast. stronie logujemy sie na nasz apoczte googlowa i gotowe :)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 oki zobacze może wstawie nasz moze nie tak dobry jak wasze ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.