mike110 Napisano 30 Maj 2006 Autor Share Napisano 30 Maj 2006 W Polsce był na kasetach video pod takim właśnie tytułem. W orginale to było chyba Tour of Duty". Pamiętacie? Jak na mnie, to zrobił niesamowite wrażenie. Zupełnie inny od Rambo 2" itp.Ps. Ktoś wie,gdzie można go zdobyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 Oglądałem to jakieś 15 lat temu, było 6 odcinków na kasetach. Nie pamiętam na ile był realistyczny ale pamiętam że największe wrażenie robił odcinek o szczurach" czyli oddziale składającym się z niskich żołnierzy którzy specjalizowali się w walce w ciasnych podziemnych korytarzach wydrążonych przez wietnamczyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coralgol Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 probowalem to ogladac, niestety nie wytrzymalem nawet jednego odcinka. wole po raz kolejny zobaczyc np. hamburger hill czy pluton.btw cala serie mozna sciagnac z torrentahttp://www.mininova.org/search/?search=tour+of+duty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 potwierdzam zdanie coralgola -ten film to kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 31 Maj 2006 Autor Share Napisano 31 Maj 2006 Ale z Was malkontenci :/ Ten film ogladałem jakoś ok. 1990 roku. W tamtym czasie nie było zbyt wiele filmów o tej tematyce i jak dla mnie to był ciekawy obraz Nam'u. Teraz, po 16 latach amerykańskiego kina w Polsce można mędrkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 pierwszy film jakim oglądałem na wideo w koncu lat osiemdzisiątych to Predator" - wtedy cholernie mi sie podobał- teraz zdecydowanie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomp Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Film Rok w piekle" na tamte lata to piekna kronika" Wietnamu.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 tak gomp - tak jak kroniką" Hongkongu mozna nazwać serię filmów z Jackie Chanem lub Wejście smoka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Fajny film. Ogladalem go na poczatku lat 90-tych.Mi rowniez Bocian najbardziej podobal sie odcinek o szczurach tunelowych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.