Skocz do zawartości

Nadchodzą ciężkie chwile...

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Bez przesady trzeba dać PIkowi szanse .Czy okarze się bezstronny i umiarkowany w miare możliwości i okoliczności to czas pokarze . Lepiej cieszcie się koledzy że ten zaszczytny PATRON nie dostał Lokomotywa. Pozdrawiam i życze miłego dnia.

pik78 testuje potęgę władzy a dokładniej panel dla moderatorów :)
Widzę w moim" panelu że dodał post i usunął go dla testu.

Panowie, zachowajmy spokój, bez paniki nie pchać się do wyjścia ewakuacyjnego :)

pik78 jako moderator musi zachować spokój, bezstronność, obiektywizm, kochać zwierzęta, nie pluć na ulicę, nie pić, nie przypalać tybetańskiego zielska, przeprowadzać staruszki na przejściach, nie angażować się w pyskówki, nie prowokować pyskówek, łagodzić swoją osobą wszelkie spory :), pomagać nowym użytkownikom, nie wykorzystywac władzy (również ludowej)

W tak pięknych okolicznosciach przyrody koledzy i kolezanki stanąlem dzis po drugiej stronie barykady ,dałem sie skolaborować ,jak to napisał Bocian :)
Pragne przeprosic wszystkich tych ,których dotkneły moje wypowiedzi ,slowa krytyki ,kpiny . Zwłaszcza przepraszam wszystkich rekonstruktorów za szydertwa z mojej strony ! prepraszzam rowniez młodych forumowiczów ,za kpiny z ich wykopków" ! Przepraszam równiez jednego z moderatorów ,za niepotrzebne posty ;D

bede sie starał,jak kazdy moderator ,pilnowac ladu i porzadku ,bede usuwac powtarzajace sie posty ,obrazliwe ,obelgi ,wulgaryzmy i to wszystko ...
Nie mam zamiaru wyrównywac rachunkow z pewnymi osobami ,nie bede stawał po zadnej ze ston w sporach nt polityki !!!
Wprawdzie moje poglady polityczne sa znane ,ale zachowam je dla siebie !Jak na moda przystało !
Dziekuje Bocianowi za zaufanie :)))

I to wszystko w tym temacie(5 raz to wszystko pisze)...

pzdr pik78

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie