Rujewit Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 Też zostało w lesie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Z dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Owoc 4 godzin poszukiwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 owoc 4 godzin poszukiwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 Odwiedzając grób dziadków zabrałem ze sobą piszczałkę. Wracając, wpadłem na chwilę do pewnego lasku. Po paru minutach kopania, koło okopu, wyszło mi takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 Jakaś naszywka z godłem słowackim żołnierza księdza Tiso. Gdzie mogła być naszyta? Na czapkę? Co Słowacy robili pod Głuchołazami? Co ciekawe, strzelali zdobyczną polską amunicją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum23/s6301455.jpgNaprawde zostawiłeś to pod drzewkiem? Przecież to jest nakładka na mausera, do garłaczy :), jeśli zabierzesz to i wyślesz mi, przeleje ci trochę kasy za przesyłke i na kilka piw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum23/s6301455.jpgNaprawde zostawiłeś to pod drzewkiem? Przecież to jest nakładka na mausera, do garłaczy :), jeśli zabierzesz to i wyślesz mi, przeleje ci trochę kasy za przesyłke i na kilka piw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 16 tysięcy 400 sztuk odwiedzin. Prawie 300 odpowiedzi... ;)Najwyższy czas na Opolskie fanty II" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Profos To nie Słowacy strzelali polską amunicją .Nie wiem skąd ale jakieś 20% łusek wychodzących kilka km od Głuchołaz to łuski polskie .Dużo się trafia ze skasowanym orzełkiem .Też byłem w tym rejonie w zaduszki a nawet chwilę w Głuchołazach i latałem po górkach z kółkiem na kijku szkoda że się nie trafiliśmy .Kinadzal wracajPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Grove3, dzięki za info. W okolicach Opola to rzadkość i tylko raz mi wyskoczyły z dołka polskie łuski, stąd moje zdziwienie.A na południu województwa rzadko kopię bo tereny przeryte, chyba tak jak wszędzie.Kindzal ma rację, wątek trochę przydługi. Ktoś, kto będzie chciał zamieścić nowe foty swoich fantów niech to zrobi w nowym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Kindzal już założył nowy, dopiero teraz zauważyłem. A tu jest link:http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=643157#729811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.