daro2904 Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 No ładnie chłopaki Soverign GT i porcelane wykrywa też chodze na tym sprzęcie jest ok Pozdro.
Argentum Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 Jeden cały i kawałek drugiego i co ciekawe ten cały nie wybity
AoT_Hunter_PL Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 Z góry przepraszam Adminów że nie wniosę nic konkretnego do tematu - nie mam a się czym pochwalić moje wszystkie m39się rozsypały po elektrolizie . czas roni swoje w ziemi :/Ale mam małe pytanko jest tu ktoś spoko" z Opola lub bliskich okolic szukam kogoś do skumplowania w tym fachu przydałoby się trochu wypadów na piwko i mojej praktyki :) - dopiero zaczynam zabawę w poszukiwacza fantów. Nie mam swojego sprzętu ale z chęcią mogę pomóc w miarę moich możliwości
Argentum Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 Kindzal a można wiedzieć gdzie kolega kopie
kindzal Napisano 22 Październik 2008 Napisano 22 Październik 2008 kol. Argentum, kopie sie na opolszczyznie !P.S. Szkoda ale haler nadaje sie tylko na zlomowanie...:(
Argentum Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 No moze dla Ciebie ale ja nie zarabiam na tym dla mnie jest git
kindzal Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 A kto tu mówi o zarabianiu? Ale jak ci sie podoba to sobie wyczysc i postaw w witrynie...
Argentum Napisano 24 Październik 2008 Napisano 24 Październik 2008 Po tym ze miał w srodku to co miał poprzedni )Musze sie pochwalic ze dzisiaj z kolegą wykopalismu beczke wa w niej cuda na kiju jutro postaram sie dac jakieś fotki :)
Argentum Napisano 25 Październik 2008 Napisano 25 Październik 2008 Troche ładnie grawerowanych buteleczek po piwku i winku :), no i troszke porcelanki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.