Mati$ Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 GT rządzi!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 nie inaczej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 Fenol chyba bity w brzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 No ładnie chłopaki Soverign GT i porcelane wykrywa też chodze na tym sprzęcie jest ok Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Jeden cały i kawałek drugiego i co ciekawe ten cały nie wybity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Da sie cos z niego odczytać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 21 Październik 2008 Share Napisano 21 Październik 2008 Z góry przepraszam Adminów że nie wniosę nic konkretnego do tematu - nie mam a się czym pochwalić moje wszystkie m39się rozsypały po elektrolizie . czas roni swoje w ziemi :/Ale mam małe pytanko jest tu ktoś spoko" z Opola lub bliskich okolic szukam kogoś do skumplowania w tym fachu przydałoby się trochu wypadów na piwko i mojej praktyki :) - dopiero zaczynam zabawę w poszukiwacza fantów. Nie mam swojego sprzętu ale z chęcią mogę pomóc w miarę moich możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Ja piwa nie pije wiec odpadam ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 A mi się przytrafilo cos takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 I takie coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Ciekawe z czego ta blacha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Jakas butelczyna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Jakis górniczy identyfikator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Popielniczka z samochodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Kindzal a można wiedzieć gdzie kolega kopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Taki hałerek z wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 kol. Argentum, kopie sie na opolszczyznie !P.S. Szkoda ale haler nadaje sie tylko na zlomowanie...:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 No moze dla Ciebie ale ja nie zarabiam na tym dla mnie jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 A kto tu mówi o zarabianiu? Ale jak ci sie podoba to sobie wyczysc i postaw w witrynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 Tak panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 Tak panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 po czym wnosisz ze to hałerek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Po tym ze miał w srodku to co miał poprzedni )Musze sie pochwalic ze dzisiaj z kolegą wykopalismu beczke wa w niej cuda na kiju jutro postaram sie dac jakieś fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 Troche ładnie grawerowanych buteleczek po piwku i winku :), no i troszke porcelanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.