Skocz do zawartości
  • 0

Czy to część od pojazdu? Tylko się nie śmiejcie:-)

danieloff

Pytanie

Napisano

Witam! Z góry przepraszam - nie jestem specem od sprzętu pancernego ani pojazdów, ale głębokość, z jakiej to wykopałem godna była lepszego fanta, dlatego pytam - czy to jakiś element układu jezdnego od wojskowego pojazdu, czy od koparki lub spychacza ze Stalowej Woli? Wykopane między okopami i stanowiskami po ciężkim sprzecie.

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
A nie ma tam gdzieś w pobliżu jakiś torów czy innych kolejowych rzeczy. Bo takie koła były też stosowane do różnego typu semaforów szlabanów itp urządzeń kolejowych.
Pozdrawiam.
Napisano

Witam! Z góry przepraszam - nie jestem specem od sprzętu pancernego ani pojazdów, ale głębokość, z jakiej to wykopałem godna była lepszego fanta, dlatego pytam - czy to jakiś element układu jezdnego od wojskowego pojazdu, czy od koparki lub spychacza ze Stalowej Woli? Wykopane między okopami i stanowiskami po ciężkim sprzecie.

Napisano
Hmm dziwne dziwne ;p Jak dla mnie to nie wygląda jak jakieś koło jezdne,prowadnica np. gąsienicy.Ale poczekaj troche może jednak ;)
Napisano
Tylko co to robiło w środku lasu, na głębokości ponad 1 m, pomiędzy okopami??? A swoją drogą, to Musketeer ściagnął to pięknym sygnałem pomimo włączonej dyskryminacji.
Napisano
Wygląda jak koło po którym poruszała się lina np. wysięgnik dżwigu,to 12 i 0 jest jak średnica liny fi-12mm . Pozdro...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie