Maciej_S Napisano 28 Maj 2006 Autor Share Napisano 28 Maj 2006 Cześć !!! Mam do was prośbę czy mógłby mi ktoś powiedzieć dokładnie jak przerobić kołnierzyk z munduru KBW na oryginalny z kurki wrześniowej piechoty ??. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 28 Maj 2006 Share Napisano 28 Maj 2006 http://www.fiku.ostragorka.eu.org/kolnierz/kolnierz2.jpgTu masz wykrój jednej strony kołnierzyka, linijka jest zeskanowana żebyś miał to jak wydukować w odpowiedniej skali. Długość musisz dobrać do swojego obwodu szyji.Wyprzedzahać pytania: wykrój nie jest moim dziełem i jeszcze z niego nie skorzystałem więc sam musisz dojść jak go wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 nie widze tam stojki. Moze to wina zdjeciapzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.