Skocz do zawartości

aukcja jak ta lala :-)!!

ZnaChoR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.allegro.pl/item105500304_szelagi_boratynki_litewskie_9szt_bcm.html
fajna boratynka, ładnie jej z oczu patrzy :-)
pozdr.ZnaChoR
ps.jak bym taką znalazł to bym był chyba ustawiony do końca życia :-D
Napisano
Oj namoczyłbym ją w oliwie z oliwek i powolutku zeskrobał patynkę. Ciekawe czy druga strona tej boratynki też taka piękna? 15 lat kopię i nigdy mi taka na polach nie wyskoczyła. Może trzeba zmienić pola?
Napisano
DOtąd interesowało mnie kopanie tylko militarii, ale po zobaczeniu takich pięknych okazów" chyba się przezuce na monetki ;)
Napisano
a na Neodymka ponoć ładne syrenki można wyciągnąć :-)
nio cóż w tym roku ziemia wyłoniła nam piękne fanty :-D
pozdr.ZnaChoR
Napisano
Dziś żeby coś sprzedać trzeba stosować różne chwyty, na te Boratynki nikt by nie zwrucił uwagi ,a tak prosze ...
Napisano
no okazja panowie kupujcie!! więcej takich juz nie ma :D gość ma bujną wyobraźnie :D nie wycenia tej monety tylko jej historie :D:D to coś w stylu tych guzików co jeden to był ze sfastyką i była ponoć jakś skrytka w nim. Gość chcial za 5 głupich guzikóww 6 tys. zoty!!!!!!!!!! BOZE WIDZISZ I NIE GRZMISZ!! to tylko potwierdza ze w niektórych przyopadkach sie płaci za dobrze wymyślona historie :D a zresztą nie ma to jak dobrze zareklamowac swój towar :D

pozdro dla tych co ,,nie bujają w obłokach''
Napisano
nie nie myśle tak :D..... tak powiedziałem zeby było weselej :D jak cie uraziło to wielkie sorki :D

pozdro i sorki jeszcze raz (tym razem pozdro dla wszystkich)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie