Skocz do zawartości

Napad na poszukiwacza!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Panie woytas.
A czy zna pan cala sprawe od podszewki aby tak sie wypowiadac? Pozatym ja nikomu nie groze. Niwiem czy pan wie ale co drugi post w tym watku lamie prawo. Namawianie i grozenie pobiciem przy urzyciu saperki jest karane i to surowo karane, fachowo nazywa sie to grozbami karalnymi. Pozatym jakim prawem jestem oczerniony na tym forum? Czy ktos potwierdzil te informacje o mnie? Rownie dobrze teraz moglbym sie obrazac bo zostalem nazywany skur....synem i ze nalezy mi wypier.... saperka przez glowe. Nauczcie sie jednego panowie, czlowiek moze nabroic ale nie wyzywajcie jego rodzicow, ja was nieznam ani wy mnie nie znacie i niech tak pozostanie. A to ze ktos kogos tutaj bedzie zapewnial ze taki to a taki typ bedzie przemykal ciemnymi uliczkami poprostu mnie smiesza.Jezeli ktos ma jakis problem domnie to prosze sie zglosic, zapewniam ze znajdziemy juz na to jakies rozwiazanie. I prosze sie tutaj nie wypowiadac na ten temat posiadajac jedynie informacje zaczerpniete z niepewnego zrodla lub otrzymane z trzeciej reki.
Pozdrawiam.

Dziekuje za odpowiedz
Prosze po prostu powiedziec prawde by ukrocic Nasze domysly i wyprostowac cala sytuacje- wtedy nikt nikogo nieslusznie nie bedzie oskarzal.
Poprostu wydazylo sie cos czego nigdy w Naszym srodowisku nie bylo i tyle
Pozdrawiam

W naszym kraju winę trzeba udowodnić ,a tu są tylko oskarżenia , poparte mocnym argumentem co prawda bo jak pisze sexo widział jak osobnik Teton111 był wprowadzany w branzoletkach do sądu, a On nie oponuje tylko się głupio tłumaczy że nie znamy całej prawdy .To może poznajmy tę prawdę i wtedy go osądzimy .Bo co tu dużo gadać jeśli było inaczej to szkoda chłopaka a jeśli jest tylko chuliganem i łajzą to trzeba go napiętnować w naszym środowisku . O takich rzeczach trzeba mówić jak najwięcej żeby wszystcy wiedzieli że nasze środowisko jest coraz bardziej zintegrowane i takie numery nie przejdą .Bo jeśli jest inaczej [ niedaj Boże ]to całe to Forum ,te zloty i całą reszte można o kant d.. potłuc.Więc panie Teton 111 jeśli miałeś tyle odwagi aby wyskoczyć do gościa i na Forum odgrażać się że możesz co niektórych wyleczyć z ich problemów to miej odwagę i broń się , czekamy. Do Bociana .... Wątek jest z racji rzeczy osobisty bo dotyczy danej osoby , a myślę że wielu forumowiczów chciało by poznać prawdę w tej sprawie, jeśli to wogóle możliwe . Pozdro...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie