cenius Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 A jaki to może byc powód aby napaśc i okraśc innego człowieka? Zreszta skad mamy znac powód jak nie chcesz go ujawniać. A tak btw to nie powinieneś byc w innym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Poprostu teton zmeznial w areszcie i zaczyna grozicPodczas Twojej nieobecnosci troszeczke sie pozmienialo na forum- poczytaj, poszukaj i zastanow sie co piszesz- malo juz masz klopotow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teton111 Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Panie woytas.A czy zna pan cala sprawe od podszewki aby tak sie wypowiadac? Pozatym ja nikomu nie groze. Niwiem czy pan wie ale co drugi post w tym watku lamie prawo. Namawianie i grozenie pobiciem przy urzyciu saperki jest karane i to surowo karane, fachowo nazywa sie to grozbami karalnymi. Pozatym jakim prawem jestem oczerniony na tym forum? Czy ktos potwierdzil te informacje o mnie? Rownie dobrze teraz moglbym sie obrazac bo zostalem nazywany skur....synem i ze nalezy mi wypier.... saperka przez glowe. Nauczcie sie jednego panowie, czlowiek moze nabroic ale nie wyzywajcie jego rodzicow, ja was nieznam ani wy mnie nie znacie i niech tak pozostanie. A to ze ktos kogos tutaj bedzie zapewnial ze taki to a taki typ bedzie przemykal ciemnymi uliczkami poprostu mnie smiesza.Jezeli ktos ma jakis problem domnie to prosze sie zglosic, zapewniam ze znajdziemy juz na to jakies rozwiazanie. I prosze sie tutaj nie wypowiadac na ten temat posiadajac jedynie informacje zaczerpniete z niepewnego zrodla lub otrzymane z trzeciej reki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Dziekuje za odpowiedzProsze po prostu powiedziec prawde by ukrocic Nasze domysly i wyprostowac cala sytuacje- wtedy nikt nikogo nieslusznie nie bedzie oskarzal.Poprostu wydazylo sie cos czego nigdy w Naszym srodowisku nie bylo i tylePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Jeszcze jedna wycieczka osobista to pojedziemy z wątkiem i posypią się kartki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 W naszym kraju winę trzeba udowodnić ,a tu są tylko oskarżenia , poparte mocnym argumentem co prawda bo jak pisze sexo widział jak osobnik Teton111 był wprowadzany w branzoletkach do sądu, a On nie oponuje tylko się głupio tłumaczy że nie znamy całej prawdy .To może poznajmy tę prawdę i wtedy go osądzimy .Bo co tu dużo gadać jeśli było inaczej to szkoda chłopaka a jeśli jest tylko chuliganem i łajzą to trzeba go napiętnować w naszym środowisku . O takich rzeczach trzeba mówić jak najwięcej żeby wszystcy wiedzieli że nasze środowisko jest coraz bardziej zintegrowane i takie numery nie przejdą .Bo jeśli jest inaczej [ niedaj Boże ]to całe to Forum ,te zloty i całą reszte można o kant d.. potłuc.Więc panie Teton 111 jeśli miałeś tyle odwagi aby wyskoczyć do gościa i na Forum odgrażać się że możesz co niektórych wyleczyć z ich problemów to miej odwagę i broń się , czekamy. Do Bociana .... Wątek jest z racji rzeczy osobisty bo dotyczy danej osoby , a myślę że wielu forumowiczów chciało by poznać prawdę w tej sprawie, jeśli to wogóle możliwe . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 To może poznajmy tę prawdę i wtedy go osądzimy " od sadzenia jest sad ,to forum nie jest od wydawania wyrokow ,w sprawach karnych !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.