bjar_1 Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14988444Panowie proszę o pomoc w identyfikacji tej saperki. Mam taką sama ,a nie wiem jaka to jest (państwo). Kumpel mi mówił ,że czeska ,ale ja nie wiem. Pomocy! :)pzdr bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14988444Panowie proszę o pomoc w identyfikacji tej saperki. Mam taką sama ,a nie wiem jaka to jest (państwo). Kumpel mi mówił ,że czeska ,ale ja nie wiem. Pomocy! :)pzdr bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 Nikt nic nie wie ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mab1978 Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 Włoska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 A do czego te otwory? Mam enerdowska, ta ma otwór do wyciągania gwoździ, ale co do celowości tych to jakoś nic mi do głowy nie przychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 A tak właściwie to poco są te otwory; waga, mocuwanie, czy coś innego?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 Nie mam pojęcia do czego są otwory - sa robione fabrycznie ,może to jakiś dziwny sposób troczenia jej do pasa wymusił istnienie takich otworów.Na 100% włoska?dzięki! :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 mam taką samą,prawdopodobnie włoska, otwory są do mocowania żabki bagnetu.Zdjęcie takiej saperki w Żołnierze Musoliniego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 No i wszystko jasne!!!Dzięki wszystkim!Mam włoską saperkę...mam włoską saperkę... ;)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 Dla mnie nadal nie jasne, jak to wygląda na zdjeciu? Przypinało się żabkę do łopatki? Aby wyjąć łopatkę, trzeba było odpiąć żabkę? Trochę to skomplikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 No to może ma ktoś zdjęcie ,albo rysunek troczenia łopatki i bagnetu.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Panowie proszę o pomoc w identyfikacji tej saperki. Mam taką sama ,a nie wiem jaka to jest (państwo). Kumpel mi mówił ,że czeska ,ale ja nie wiem. Pomocy! :)
pzdr bjar_1
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.