sanshin Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 kto zna jakieś ciekawe miejsca w okolicach ngdni-dąbrowy gdzie można coś znaleźć.Z góry dziękuję za informacje.
Red alf Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Witam!!!W okolicach Dąbrowy to bedzie góra Donas, lasy za polifarbem, lasy miedzy Karwinami i obwodnicą, zawsze jeszce mozna coś znaleść choć teren mocno schodzony, poczytaj troche duzo sie dzialo w tych okolicach w '39 i '45 a i zajżyj na xzn.prv.pl Pozdawiam
sanshin Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 ten dziwny napis nigd coś tam to gdynia za pomyłkę przepraszam
sanshin Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 dzięki za informacje red alf.może się skontaktujemy jakoś na maila i można by się wybrać w którąś słoneczną sobote.Atak po zatym mieszaksz gdzieś w okolicy dąbrowy.
Red alf Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Witam!!!Mozna sprobowac mam wolny weekend, mieszkam w centrum ale pracuje niedaleko. Jakby co to na prv.Pozdrowienia
sanshin Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 dobra tylko wiesz jest raki mankament że nie mam aktualnie wykrywacza co do kontaky=tu to możę wysle niedługo jakiegoś maila może podasz mi swój numer na maila a ja ci podam swój.
bartekl23 Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Dużo rzeczy leży na Pustkach Cisowskich, ale uważaj jest tam wiele wybuchowych iespodzianek" :-(.bartekl23
mac Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 Teren faktycznie schodzony. Między obwodnicą a stawem odkryłem ślady po rosyjskim szpitalu polowym. Dalej dużo odłamków, łusek i amunicji różnego rodzaju. Za Polifarbem wchodząc w las rozbebrany grób. Na Krzyżowej jeden spotkany starszy gość mówił o samolocie wbitym w skarpę. Poza wielkiej dzury w ziemi z Fedrunkiem nic nie znależliśmy. Donas też jest czysty chociaż przy siedmio osobowej wyprawie niedawno i tak trafiłem na hełm. Może coś ktoś wie o bunkrach na Donasie bo nie ma ani śladu.Na wysokości stacji diagnostycznej za Chwaszczyńską ładna linia okopów, dużo łusek po świecach dymnych i po rakietnicach.Pozdrawiam mac
sanshin Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Napisano 8 Sierpień 2003 danke wielkie za wszelkie informacje.jak ktyoś ma coś ciekawego to na maila a napewno o nim nie zapomne bo też mam trochę fajnych informacji.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.