danieloff Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 To nic oryginalnego, Grand, każdy tak mówi, słowa, słowa, słowa... A za nimi nie idzie nic. Wybacz, szanuję Cię, ale nie wierzę nikomu, kto nadużywa wielkch słów. Ja też pracuję dla Ojczyzny, mogę tak smiało powiedzieć (za marną dość pensję niestety), tak jak wielu zwykłych ludzi, którzy wiele zrobili dla jej rozwoju, ale nikt z nich nie prawi takich frazesów. Udowodnij coś, poza wstukiwaniem haseł w klawiaturę, nie twierdzę, że nie jesteś patriotą, ale śmierdzi to fałszem i teoretyzmem na kilometr. Powiem więcej - wielu nawet odstrasza i zniesmacza. To już moje ostatnie zdanie w tej dyskusji - pozdrawiam i dystansu życzę, w stosunku do siebie samych i do pewnych haseł. Daniel
AKMS Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 Właśnie Grand. W tym Kraju piękne i górnolotne hasła nie robią już na nikim wrażenia-każdy widzi jak to wygląda w realu. Słowa sobie a czyny sobie.Krowa, która dużo ryczy-mało mleka daje. I to sie sprawdza.Pozdrawiam.Ps.Nie bierz tego do siebie, bo nie znam Cię i akurat może jesteś zaprzeczeniem.
Parowóz Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 interesujacy link na temathttp://www.nie.com.pl/art7472.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.