Puzel Posted May 18, 2006 Author Share Posted May 18, 2006 Gdzie moge kupic skure, taka aby dorobic sobie fasunek do niemca??pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrograf15 Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Trzeba poszukać w okolicy szewca lub kaletnika i męczyć aż odstąpią kawałek.Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horst Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Mam taką, daj znać na priv.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAB Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Horst, masz jeszcze tą skórę?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horst Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Oczywiście, a koledze Puzel chyba się odwidziało bo nie raczył się skontaktować. Kto pierwszy ten lepszy :o) Po szczegóły wal na mail.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horst Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Jeśli ktoś chciałby jeszcze, to mogę załatwić.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzechotnik Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Koło mnie pozostało jeszcze żywych kilku mistrzów którzy recznie oficerki robili i ciągle robią, stara przedwojenna szkoła. Ze skórą nie ma u nich wiekszych problemów, a i potrafią coś odtworzyć jak potrzeba.Więc jak coś komuś potrzeba to popytać mogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.