Puzel Napisano 18 Maj 2006 Autor Share Napisano 18 Maj 2006 Gdzie moge kupic skure, taka aby dorobic sobie fasunek do niemca??pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Trzeba poszukać w okolicy szewca lub kaletnika i męczyć aż odstąpią kawałek.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Mam taką, daj znać na priv.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Horst, masz jeszcze tą skórę?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Oczywiście, a koledze Puzel chyba się odwidziało bo nie raczył się skontaktować. Kto pierwszy ten lepszy :o) Po szczegóły wal na mail.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Jeśli ktoś chciałby jeszcze, to mogę załatwić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 Koło mnie pozostało jeszcze żywych kilku mistrzów którzy recznie oficerki robili i ciągle robią, stara przedwojenna szkoła. Ze skórą nie ma u nich wiekszych problemów, a i potrafią coś odtworzyć jak potrzeba.Więc jak coś komuś potrzeba to popytać mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.