piters Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 Witam!Od jakiegoś czasu nie działa strona http://www.fortykrakow.prv.pl/ (jak w domenie + fortyfikacje Śląska + Węgierska Górka itd.).Nie wiem czy na to forum zagląda jej Autor, czy może ktoś zorientowany, ale chętnie dowiedziałbym się kiedy strona będzie działać jak trzeba.Pozdrawiam, P
darula Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Autor tu zagląda... Jest nadzieja, że jeszcze sie pojawi... Kiedy? Zobaczymy? A co fajna BYŁA?
piters Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 powiedzcie mi, jak to jest że strona parę (już nie pamiętam ile) miesięcy mi nie chodziła a tu włączam akurat teraz i działa (rano sprawdzałem i nic)? co prawda kodowanie mam jakieś dziwne ale to się naprawi...pozdrawiam serdecznie, a Autorowi życzę pomyślności w badaniach i dalszego zapału do rozbudowy stronyP
darula Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Kodowanie trzeba poprawić, bo serwer jeszcze pachnie nowością... ale się zrobi. Nowego materiału mam juz sporo np.Cmentarze wojenne I wojny światowej. Wraca też dział poświecony tunelom kolejowym - Jeleń, Konewka. Stępina. Dużo nowości w dziale Galeria i inne. Ale to za tydzień...
Bocian Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Nie widzę związku tego wątku i tematyki forum. Webmastering piętro wyżej. Wątek zamykam.Było pytanie, była odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.