Gość Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Proszę o identyfikację tej lufki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Zaloguj sie i dodaj jej fotkę! :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Przepraszam. A oto zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 I jeszcze jedna fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Jak dla mnie jest to karabin Berthier wz. 1907/15 M16 z magazynkiem na 5 naboi. Jego lufa miała długość 804 mm ,kaliber 8 mm.Może się mylę ,co sądzicie?pozdro bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Długość lufy do komory zamkowej to 780mm. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 He ,he :) strzelałem :)pozdro bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 wg. mnie to berthier. tez mam cos takiego ale bardziej kompletne :) swoja drogo ja mam scieta lufe a Ty ja masz... nie chcesz sie pozbyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Kto tu strzela?? A swoją drogą dość przyzwoity ;-)).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Dzięki za pomoc. Rzeczywiście to Berthier. Z pozbyciem się go narazie poczekam. Myślałem o tym gdy inni znawcy" identyfikowali go jako Mosina. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.