Skocz do zawartości

Ktory lepszy?

Gaer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ktory z tych dwoch wykrywaczy jest lepszy: Gold Precision
model GC 1015 czy moze Kingstronic , typ MD-3006?
Chcialbym szukac militariow monet itp
Napisano
No, prawdziwna burza mózgów !!! :-))))
Myślę że zdecydowanie lepszy będzie ten Gold Precision GC 1015, bo jak pisze jego sprzedawca Potrafi bez problemu odróżnić złoto od innych metali".... więc już wiadomo, kiedy złotko i ... tylko ten sygnał kopiemy....
Śmierć kapslom!

Za to sprzedający model MD-3006 też kusi i kusi, bo są to Ostatnie sztuki w tej cenie" ...(435zł) i w ...Następnej aukcji cena będzie dużo wyższa"...
Kurcze, znów inflacja w Polsce wzrośnie!
Pzdr!
Napisano
Najlepsza rada to taka żebyś nie kupował żadnego z nich...Łatwiej byś coś znalazł za pomocą grabi...Z wykrywaczami tylko wygląd je jako tako łączy...no chyba że wierzysz w zapewnienia chińskich producentów...
Napisano
a moze MD-3005? ;] moze moglby sie wypowiedziec jakis posiadacz ktoregos z tych modeli aby wiedzial czy chlamu nie kupuje ;p
Napisano
a moglby mi ktos poradzic jakis dobry tani sprzet z dyskryminacja? glownie do szukania militariow, bizuterii itp
Napisano
Jak chcesz być zadowolony to musisz wydać min. 400zł. W tej kwocie kupisz Bounty Huntera, ACE 150 lub starszy model Rutusa. Widziałem też jakiegoś Vikinga w tej cenie. DYSKRYMINACJA to podstawa !!!
Napisano
Dyskryminacja i pinpoint to w tej chwili standard.
Rozejrzyj się za ACE, ale 250-tką - ładnie identyfikuje
i ciągnie" drobnicę.
Zasięg na wymienione lekko ponad 20 cm.
Napisano
Gaer - wszystko co wymieniłes to chiński złom...Szkoda pieniedzy i nerwów...Określ +/- kwotę jaką chcesz wydac, bo zależy co dla kogo jest tanie...
Pozdrawiam!
  • 3 years later...
Napisano
Witam, czytam właśnie wasze wypowiedzi i też mam podobny problem. Rozumiem że wykrywacze są lepsze i droższe, rozumiem też że są zwolennicy jednych czy drugich,zalezy do jakiego zastosowania. Ja mam natomiast problem prosty: Chciałbym dać trochę radości mojemu 9 letniemu synkowi aby mógł sobie trochę poszperać na plaży dla zabicia czasu, jest trochę otyły wiec ruch z pewnością by mu pomógł. Dlatego interesuje mnie przede wszystkim tani model dla w/w celu. Tak myślę że byłoby to trochę urozmaicenie pobytu nad morzem w tym roku. Pytanie: Który z tańszych modeli można kupić, może być chińszczyzna bo pewnie i tak te droższe to też chińskie nie ma co ukrywać. Dzisiaj wszystko jest chińskie a wyznacznik że pochodzenie z tego kraju dyskwalifikuje je to trochę obecnie niepoważne jest. Co sądzicie o modelach wykrywaczy na allegro powiedzmy do 300zł, np ten: http://www.allegro.pl/item630127052_wykrywacz_metali_masdek_gwar_f_vat.html

Pozdrawiam i prosiłbym o odpowiedź. GG 6672456
Napisano
matompra, miej szacunek dla swojego dziecka i nie kupuj mu śmieci. Prawdziwy wykrywacz można kupić już w cenie 600 - 900 zł. Patrz wątek Wykrywacz dla dziecka".
Napisano
Nie kupuj tych wykrywaczy z serii MD to jest ZŁOM!!!!!! kup sobie jabla albo pulsara IV i będziesz bardziej zadowolony niż z tych MD piszą ze niby maja dyskryminacja lecz jest to nieprawda bylem w terenie z takim sprzętem odradzam
Napisano
Ok, dzięki za porady. Mam jeszcze dwie sprawy a raczej pytanka: co myślicie o takim sprzęcie: Bounty Hunter Junior oraz znalazłem jakieś wykrywacze pod nazwą National Geograpic, są na allegro, warte to coś dla dzieciaka? pozdr.
Napisano
Ani jeden, ani tym bardziej drugi. Jeżeli nie jesteś w stanie wydać trochę więcej niż przewidujesz, lepiej nie kupować nic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie