Gaer Napisano 15 Maj 2006 Autor Napisano 15 Maj 2006 Ktory z tych dwoch wykrywaczy jest lepszy: Gold Precision model GC 1015 czy moze Kingstronic , typ MD-3006?Chcialbym szukac militariow monet itp
Jacek P Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 No, prawdziwna burza mózgów !!! :-))))Myślę że zdecydowanie lepszy będzie ten Gold Precision GC 1015, bo jak pisze jego sprzedawca Potrafi bez problemu odróżnić złoto od innych metali".... więc już wiadomo, kiedy złotko i ... tylko ten sygnał kopiemy.... Śmierć kapslom!Za to sprzedający model MD-3006 też kusi i kusi, bo są to Ostatnie sztuki w tej cenie" ...(435zł) i w ...Następnej aukcji cena będzie dużo wyższa"...Kurcze, znów inflacja w Polsce wzrośnie!Pzdr!
Kowal7 Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Najlepsza rada to taka żebyś nie kupował żadnego z nich...Łatwiej byś coś znalazł za pomocą grabi...Z wykrywaczami tylko wygląd je jako tako łączy...no chyba że wierzysz w zapewnienia chińskich producentów...
Gaer Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 a moze MD-3005? ;] moze moglby sie wypowiedziec jakis posiadacz ktoregos z tych modeli aby wiedzial czy chlamu nie kupuje ;p
sloneczny Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 wszyskie model które wymieniłeś to chińszczyzna, odradzam.
Gaer Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 a moglby mi ktos poradzic jakis dobry tani sprzet z dyskryminacja? glownie do szukania militariow, bizuterii itp
sloneczny Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Jak chcesz być zadowolony to musisz wydać min. 400zł. W tej kwocie kupisz Bounty Huntera, ACE 150 lub starszy model Rutusa. Widziałem też jakiegoś Vikinga w tej cenie. DYSKRYMINACJA to podstawa !!!
janusznowak Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Dyskryminacja i pinpoint to w tej chwili standard.Rozejrzyj się za ACE, ale 250-tką - ładnie identyfikuje i ciągnie" drobnicę.Zasięg na wymienione lekko ponad 20 cm.
Kowal7 Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Gaer - wszystko co wymieniłes to chiński złom...Szkoda pieniedzy i nerwów...Określ +/- kwotę jaką chcesz wydac, bo zależy co dla kogo jest tanie...Pozdrawiam!
matompra Napisano 20 Maj 2009 Napisano 20 Maj 2009 Witam, czytam właśnie wasze wypowiedzi i też mam podobny problem. Rozumiem że wykrywacze są lepsze i droższe, rozumiem też że są zwolennicy jednych czy drugich,zalezy do jakiego zastosowania. Ja mam natomiast problem prosty: Chciałbym dać trochę radości mojemu 9 letniemu synkowi aby mógł sobie trochę poszperać na plaży dla zabicia czasu, jest trochę otyły wiec ruch z pewnością by mu pomógł. Dlatego interesuje mnie przede wszystkim tani model dla w/w celu. Tak myślę że byłoby to trochę urozmaicenie pobytu nad morzem w tym roku. Pytanie: Który z tańszych modeli można kupić, może być chińszczyzna bo pewnie i tak te droższe to też chińskie nie ma co ukrywać. Dzisiaj wszystko jest chińskie a wyznacznik że pochodzenie z tego kraju dyskwalifikuje je to trochę obecnie niepoważne jest. Co sądzicie o modelach wykrywaczy na allegro powiedzmy do 300zł, np ten: http://www.allegro.pl/item630127052_wykrywacz_metali_masdek_gwar_f_vat.htmlPozdrawiam i prosiłbym o odpowiedź. GG 6672456
Raned Napisano 20 Maj 2009 Napisano 20 Maj 2009 matompra, miej szacunek dla swojego dziecka i nie kupuj mu śmieci. Prawdziwy wykrywacz można kupić już w cenie 600 - 900 zł. Patrz wątek Wykrywacz dla dziecka".
kubalament Napisano 20 Maj 2009 Napisano 20 Maj 2009 Nie kupuj tych wykrywaczy z serii MD to jest ZŁOM!!!!!! kup sobie jabla albo pulsara IV i będziesz bardziej zadowolony niż z tych MD piszą ze niby maja dyskryminacja lecz jest to nieprawda bylem w terenie z takim sprzętem odradzam
albertus32 Napisano 20 Maj 2009 Napisano 20 Maj 2009 MD jest blewspomniany twoj detektorek maksymalny zasieg - 2.30 ... , ciekaw jestem do czego, chyba w poszukiwaniu zagubionego wagonu...
matompra Napisano 21 Maj 2009 Napisano 21 Maj 2009 Ok, dzięki za porady. Mam jeszcze dwie sprawy a raczej pytanka: co myślicie o takim sprzęcie: Bounty Hunter Junior oraz znalazłem jakieś wykrywacze pod nazwą National Geograpic, są na allegro, warte to coś dla dzieciaka? pozdr.
Raned Napisano 21 Maj 2009 Napisano 21 Maj 2009 Ani jeden, ani tym bardziej drugi. Jeżeli nie jesteś w stanie wydać trochę więcej niż przewidujesz, lepiej nie kupować nic.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.