Merdoc Posted May 15, 2006 Author Share Posted May 15, 2006 witam niebawem mam zamiar zacząć swoją przygode z wykrywaczem i mam podstawowe pytnie jaki wykrywacz mam zakupić ostatnio w lesie spotkałem poszukiwaczy i mieli smentki oraz scope mam prosbe zebyscie pisali czy te wykrywacze są dobre a jak tak gdzie mozna je zakupić oraz jak coś podali inne modeli godne zainteresowania mam zamiar wydać 1200zł na wykrywacz wiec do tej sumy dzieki z góry pozdro Merdoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloneczny Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Określ czego zamierzasz szukać?? Czy wchodzi w rachube sprzęt używany?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjOLO Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Jeśli chcesz głównie szukać militarii to polecałbym Smętka (hs-3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 HS-3 to wykrywacz idealny na militarkę , z kolorem" jest już u niego troszkę gorzej. W tej cenie kupisz już także prawie Rutusa Solarisa , wykrywacz uniwersalny ( ze wskazaniem na kolor") i skuteczny , aczkolwiek mogący sprawić trochę kłopotu. Jak nastawiasz się czysto na monetki i dozbierał byś trochę więcej pieniążków to możesz się jesze przyjrzeć tańszej ofercie Minelaba i Tesoro. Wszystkie za i przeciw w.w. wykrywaczom znajdziesz w wyszukiwarce. Przyjemnej lekturki :)pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merdoc Posted May 16, 2006 Author Share Posted May 16, 2006 ok wszyscy radzicie smentka ok to jak moge go zakupić moze byc uuzywany tylko zeby był w pełni sprawny a wolał bym namiary na jakiś sklep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Coś mam wrażenie , że jednak z wyszukiwarki to się nie skorzystało ;)http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=284239#284239 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slytkt Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Witam za tą cenę to jak poszukasz to dobrego White's - a znajdziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.