Skocz do zawartości

jaki wykrywacz na początek

Merdoc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam niebawem mam zamiar zacząć swoją przygode z wykrywaczem i mam podstawowe pytnie jaki wykrywacz mam zakupić ostatnio w lesie spotkałem poszukiwaczy i mieli smentki oraz scope mam prosbe zebyscie pisali czy te wykrywacze są dobre a jak tak gdzie mozna je zakupić oraz jak coś podali inne modeli godne zainteresowania mam zamiar wydać 1200zł na wykrywacz wiec do tej sumy dzieki z góry pozdro Merdoc
Napisano
HS-3 to wykrywacz idealny na militarkę , z kolorem" jest już u niego troszkę gorzej. W tej cenie kupisz już także prawie Rutusa Solarisa , wykrywacz uniwersalny ( ze wskazaniem na kolor") i skuteczny , aczkolwiek mogący sprawić trochę kłopotu. Jak nastawiasz się czysto na monetki i dozbierał byś trochę więcej pieniążków to możesz się jesze przyjrzeć tańszej ofercie Minelaba i Tesoro. Wszystkie za i przeciw w.w. wykrywaczom znajdziesz w wyszukiwarce. Przyjemnej lekturki :)

pzdr.
Napisano
ok wszyscy radzicie smentka ok to jak moge go zakupić moze byc uuzywany tylko zeby był w pełni sprawny a wolał bym namiary na jakiś sklep
Napisano
Coś mam wrażenie , że jednak z wyszukiwarki to się nie skorzystało ;)

http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=284239#284239

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie