Skocz do zawartości

U-534

Gość robson

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam prosbe do kogos kto byl w Liverpulu i widzial Niemieckiego U-534 wydobytego kilka lat temu ,ktory jest teraz udostepniony do zwiedzania.Jestem w tej chwili na saksach w Londynie i chcialbym skorzystac z okazji i przejechac sie do Liverpulu ale potrzebuje konkretne informacjie,gdzie dokoladnie stoji ten okret i tak dalej.Bardzo prosze o pomoc...przesle ciekawe zdiecia,moze do pokazania na stronie Odkrywcy?Moj mail:robertsl@go2.pl
Napisano
wszystko znajdziesz na stronie:http://uboat.net/gallery/index.html?gallery=U534A
to jest male miasteczko o nazwie
Birkenhead,
powodzenia
Napisano
Robson to ty?
Zostaly u mnie twoje dokumenty.
Odbierz je.

Szef
Napisano
Proteus-wielkie dzieki za adres strony i dokladna nazwe miejscowosci...jestem wdzieczny.
Napisano
Jakie dokumenty?-to chyba pomylka!O kogo dokladnie chodzi tajemniczy szefie?!
  • 6 years later...
Napisano

Witam. Może ten temat był już poruszany na Forum w jakimś innym wątku i go dubluję, ale nie znalazłem. Byłem wczoraj w Birkenhead i zastałem U-534 pocięty na kilka (chyba cztery) kawałków, z których jest przygotowywana atrakcja turystyczna".
Lepszych zdjęć nie udało mi się zrobić, bo teren udowy"
jest ogrodzony, a jak wszedłem do środka to się okazało, że cieciu czuwa i musiałem się wycofać. Szkoda, że Anglicy nie zrobili czegoś takiego jak Niemcy w Laboee, czy Amerykanie w Chicago. Załamka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie