megakura Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 http://allegro.pl/item102255776_alpejka_zeltbahn_i_inne_roz_l_yz10.htmlhmmm...jeszcze nigdy na zadnym zdjeciu ani w zadnej ksiazce nie trafilem na slad owej alpejki. ale byc moze malo w zyciu widzialem... bo wg mnie to szkoda fajnego materialu na taki knot. moze znajdzie sie jakis ekspert ktory stwierdzi co to wlasciwie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas P Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Witam.Co to jest? Ano kolejny wytwór kogoś, kto chce zrobić trochę kasy na fajnych, kolorowych kamuflażowych kurteczkach ;) Nie ma to nic wspólnego z oddziałami strzelców alpejskich (według mnie), ale sprzedawać może się dobrze. Widziałem już wielu skejtów w spodniach i kurtkach w splinterze Wehrmachtu, teraz czas na dąb" SS. Widać moda nie przemija.PozdrawiamŁukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lt.Horne Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Wzór zeltbahn! Jejku ! Szukałem tego 20 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.