Skocz do zawartości

Kawalek T34

Rekomendowane odpowiedzi

Moja pierwsza ok.4 godzinna wyprawa i pozytywna weryfikacja miejsca gdzie istotnie pocieto czolg . niestety pocieto bo zostaly tylko kawalki z tego wraka gminna "wiesc niesie ze wpakowal sie na mine , reszty dokonali zlomiarze.

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Wczorajsze popoludnie , kopalem ok.3godz. i kolejny kawalek , widoczny wlaz (a wlasciwie klapa). zapowiada sie fajnie i dobrze ze to sowiet a nie niemczyzna bo zostanie w domu .po kilku rozmowach z miejscowymi mam jeszcze 2 miejsca gdzie staly wraki , musze to kolejno posprawdzac.
pozdrawiam amsel44.

Chetnie dam foty j35 , przyznam ze dzis zdradzilem" wykrywke i wybralem ryby a konkretnie klenie i pstragi(niestety 0 wspolpracy)jutro niedziela ,wiec powalcze szczota w tygodniu i dam zdjecia (czym to pomalowac ?)
pozdro.amsel44

Musze przyznac j35 ze wprawdzie mialem ogromna frajde kopiac te czesci ale mysle tylko o szczocie i malowaniu podkladem (mam czerwony)to tylko jesli chodzi o konserwacje ,potem jakas zielonka (chyba) i mocny wieszak"
pozdro amsel44

Witam ponownie po pracowitym" dzionku kopalem wczoraj ok.4g.niestety zdradzilem czolg" bo dostalem w prezencie manierke (byl pokrowiec i korek > dzieci)i oferte kopania na terenie stanowiska ckm. okazalo sie to prawda bo trafilem na setki lusek mg i teraz najwazniejsze obok na 40-tu kilku cm ogacza". jestem szczesliwy bo to pierwszy .

Prada ze piekny ?.ale jest jeszcze cos otoz obok dokopalem sie 2-dwu metrowej granitowej plyty okreconej stalowa lina . wlasciciel posesji mieszka tam od 1947 ! pod plyta jest metal bo lajt" mi wyje jak szalony. zobaczymy jutro -zdam relacje.
pozdro amsel44.

Jeszcze raz gorny dekiel z widocznym transformatorem. ale to jeszcze nie koniec emocji, to niesamowite wyobrazcie sobie ze jak to otwieralem (podnosilem ten dekiel) to stojacy obok syn powiedzial _cos Brzeczy" ja e tam" i nagle konsternacja !!faktycznie z tego dochodzi dzwiek jak z gotujacego sie akumulatora podczas ladowania !!!ale jaja -dalismy oge" heheh i pook. 15 min.bylo cicho. ten zlom panowie ma 60 lat ? .
pozdro amsel44.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie