Skocz do zawartości

The_Tuna Squad-sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Gratulacje, Bogdan, znam to uczucie, jak ryngrafik z ziemi wychodzi - mój ze skrzyżowania dróg w rejonie Studzianek, jesień 2005. Brakuje mi tego samego skrzydełka orła, no i w moim róg ereczki" odłamany. Wyszło jeszcze 3/4 łańcucha.
Pozdrawiam!
Daniel

• 1 month later...
Napisano

plon chiny z jedengo popołudnia na mierzeji....blaszka samoróbka z oflagu w Woldenberg-u..widac los zapędził biednego polaka aż na MW...podkładka pod Krym"a resztę to już chyba każdy poznaje...

Napisano

kolejny wyjazd kolejne łupy...resztki jakiegoś malutkiego sztabiku...teren nie został spacyfikowany do końca gdyż przeszkodził mi deszcz i od miesiąca nie mogę się zebrać żeby tam pojechać...trzeba trenowaćw sobie silną wolę :)

Napisano

temu się nie udało...wyrażnie został podręcznikowo zniszcony przez niemców w raz z dużą częścią tego sztabu....kilka litrów benzyny załatwiło sprawę, że się tak wyrażę, a medal":)

Napisano

samochodzik zabawka ...mercedes ala jaki typ??? napewno brakuje mu paki...w malowaniusz szaro-zielonym i zrobiony na pojazd wojskowy na drzwiach symbol kompani zmotoryzowanej i cyferka 24"....podniesiony w miejscu gdzie niemcy w kwietniu 1945 roku dostali sporego łupnia....

Napisano
ten mercedesik to najprawdopodobniej miniatura modelu L" (wersja 6500 albo 10000?? rocznik.. hmm...'35-36'??:) pozdrawiam
Napisano

rav29 dzięki za podpowiedz..chyba najbardziej przypomina to model L10000....a to dzisiejsze trafienie ze stanowiska flaka 8.8 cm....niestety ktoś go ostrzelał...ale za to ten stan -bajka:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie