Monsun Napisano 28 Maj 2006 Napisano 28 Maj 2006 Czyżbyście znowóż jakiś sztabik namierzyli? ;)Odznaki ładne - szczególnie podoba mi się jedna czarna.PozdrawiamMonsun
BogdanGd Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Wczorajsze trafienie Darka .Niestety zdjecie zrobione już nie w leśnej scenerii:((. Blaszka leżała wśród gwoźdźi -tak jak widać pastwił się nad nią jakiś niemiaszek :))...Wyszły jeszcze trzy srebrne 2zł z kobitką ,dwa zamki do mauzera,klamra stalowa WH. Wypad dwugodzinny :))
BogdanGd Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 A to przedwczorajsze trafienie Marcina -niestety już po odczyszczeniu z małych grudek piasku - klamerka jest bezbłędna :))) Stan warty pozazdroszczenia :))
BogdanGd Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 I puncowanie na końcówce paska I./Flak6 :)) ...
BogdanGd Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Wczorajszy wyjazd i pierwsze 15 minut rozgrywających :))
BogdanGd Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Dwie gapki LW -jedna wczepiona w drugą -stan obu -piękny :))....
Boruta Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Same super stany, czyżby ziemia aż tak dobra?Pozdrawiam
BogdanGd Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Własnie stany zachowania owych fancików nawet nas zaskoczyły :)) -ziemia jednak bardzo łaskawie się z nimi obeszła .Gdyby orły były aluminiowe byłoby już po nich :((
the_tuna Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 ostatni wyjazd był równie udany jak poprzedni....moze stany już nie takie ale...zawsze lepszy rydz niż nic...
the_tuna Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 i wszystko razem....blaszka aluminiowa ze składu 4 dywizji pancernej...te jednostke zamieniono po 1940 roku na Pz Jg Abt 49....widac gościu nosił ją na pamiątke...lub po prostu nie wymienili im blaszek ze starych..:)
krzycho Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 cynkowa nsdap? daj foto po konserwacji, tez mam taka i niewiem jak to dobrze zrobic.
BogdanGd Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Zdjęcie klamerki po częściowym oczyszczeniu - stan lepszy niż na początku myśleliśmy :)) Krzycho ja swoją wyczyściłem delikatną szczotką mosiężną -niestety razem z syfem zeszło złocenie -niestety taki urok alumiowych klamer :(( Cynkową wykąpał bym w nafcie kilka dni i delikatnie szczota poczyscił i powinno być ok!!! Pozdrawiam Bogdan
BogdanGd Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 Ostatni wyjazd -dwie odznaczenia w papierkach :))Krzyż mosiężny ładnie zachowany natomiast winter bleee :)))
BogdanGd Napisano 18 Czerwiec 2006 Napisano 18 Czerwiec 2006 Wczorajsze trafinie Darka :)) ( ma szczęście do aluminiówek w ciągu dwóch tygodni to jego trzecia sztuka :)) - byle tak dalej :)) )...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.